Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при инсталиране на Photoshop

Featured Replies

Здравейте имам малък проблем и имам нужда от малко помощ!

Преди 3-4 месеца си инсталирах Photoshop CS4 и нямаше никакъв проблем до преди 1 седмица когато при стартиране на Photoshop ми излезе прозорче, на моето пишеше "License for this product has expired!" и тогава разбрах че лиценза е изтекъл, но не това е проблем дръпнах си Photoshop CS3 и стартирах setup.exe излезе ми пясъчното часовниче помисли малко и спря, реших че проблема е в exe-то намерих от познати и колеги няколко exe-та и пробвах да си го инсталирам и до сега нямам не мога да разбера дали проблема е в версията XP на windows или е друг и дали трябва да преинсталирам компа. sad.gif Помогнете ако може sad.gif Благодаря предварително :(

Предполагам, че проблема може да идва от един много досаден, създаващ само проблеми и напълно излишен за потребителя процес - FNPLicensingService, който се инсталира с продуктите на Adobe и отговаря за проверката за валидност. Без да е стартиран, Photoshop няма да работи. Проблема може да е както от липсата на подобен процес, така и достъпа на Photoshop до Интернет. Може да пробваш като възможно решение на проблема да забраниш достъпа на Photoshop до Интернет от защитната стена, както и да видиш какво ти пише в хост файла. Утре може да пиша евентуално повече по въпроса, сега съм уморен и лягам да спя :(

едит: след елементарно търсене в гугъл, се откриват множество страници, където е описан проблема и начините да се реши...

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Помогнете ако може sad.gif

Сбъркал си форума, прочети му правилата и потърси "компетентна" помощ по този проблем на друго място wink.gif

• Автор

Привет, Благодаря очаквам да пишеш утре нещо повече :(

А на тен колега дето си ме цитирал, аз съм момиче :cool: - виж потребителското ми име :cool:

Привет, Благодаря очаквам да пишеш утре нещо повече :(

А на тен колега дето си ме цитирал, аз съм момиче :cool: - виж потребителското ми име :cool:

Вече го написах - гугъл. Повече нито е необходимо, нито имам право да давам съвети, най-малкото защото е в разрез с правилата.

• Автор

Вече го написах - гугъл. Повече нито е необходимо, нито имам право да давам съвети, най-малкото защото е в разрез с правилата.

ОК Благодарство :(

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.