Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е по-добрия лаптоп ?!

Featured Replies

http://laptop.bg/#/laptop/DELL/Inspiron-1564/Dell_Inspiron_1564_DI1564HME3W23EF5GBC6

или

http://laptop.bg/#/laptop/DELL/Inspiron-1750/Dell_Inspiron_1750_DI1750LME3G22EF5GBC6

лаптопа ще се използва за : игри,чат и гледане на филми предимно за това съм предназначил да го използвам. Лаптопа ще е с windows 7. Ще работя върху него също така с PhotoShop, PowerPoint Smile

Кажете кой е по-добрият Благодаря :wow:

Редактирано от maskata (преглед на промените)

http://laptop.bg/#/laptop/DELL/Inspiron-1564/Dell_Inspiron_1564_DI1564HME3W23EF5GBC6

или

http://laptop.bg/#/laptop/DELL/Inspiron-1750/Dell_Inspiron_1750_DI1750LME3G22EF5GBC6

лаптопа ще се използва за : игри,чат и гледане на филми предимно за това съм предназначил да го използвам. Лаптопа ще е с windows 7. Ще работя върху него също така с PhotoShop, PowerPoint Smile

и 2-та лаптопа са добри за съвременните игри

щом ще го ползваш предимно за сичко ти предлага този http://laptop.bg/#/laptop/DELL/Inspiron-1564/Dell_Inspiron_1564_DI1564HME3W23EF5GBC6

но само не ти препоръчвам да ползваш windows 7

понеже на него повечето работи не вървят а ти искаш да играеш игри

• Автор

и 2-та лаптопа са добри за съвременните игри

щом ще го ползваш предимно за сичко ти предлага този http://laptop.bg/#/laptop/DELL/Inspiron-1564/Dell_Inspiron_1564_DI1564HME3W23EF5GBC6

първоначално и аз се спрях на този :D,но другия ми харесва,че е 17 инчов ;)

п.п :) Някой знае ли да ли ги има в Billa :wow:

първоначално и аз се спрях на този :D,но другия ми харесва,че е 17 инчов ;)

п.п :) Някой знае ли да ли ги има в Billa :wow:

Първият е по-добър,но ми е смешно,че искаш да купуваш компютър от Била???? Вземи го от някой специализиран магазин,но не и от различните Техно ..... магазини :)

Първият е по-добър,но ми е смешно,че искаш да купуваш компютър от Била???? Вземи го от някой специализиран магазин,но не и от различните Техно ..... магазини :wow:

За портативните компютри няма значение, те така или инак са вече асемблирани !

ако гониш цена -никой колега не може да ти даде по-ниска от Технополис, примерно...

проблем е също: да искаш да сложих различен хард, малко памет или примерно да надградиш видеокарта /някои модели са отделни и има възможност

малко от тези магазини са оторизирани и имат специалисти да пипат готовите конфигурции /за разлика от компютърджиите

* съвет вземате цената/технополис и се обръщате към познат компютърджия /тук предполагам също е мястото да се отзове някой

-той ще ви договори цена, където е необходимо или ще ви даде съвет коя щайга или защо не точно тази,

най-важна е гаранцията и съответната поддръжка !

:D

или

http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4330.13973.0.html

Виж тук и ще разбереш, че тези лаптопи не са за игри. Ще тръгват игрите, но на лоу.

или

Кажете кой е по-добрият Благодаря :)

Че няма да играеш игри по-нови от 2005-та, няма, но за всичко останало са чудесни машините. Моят съвет е да избереш първия, най-малкото защото е 15 инча. Отделно процесорът е по-добър и паметта ще си работи на default честотата. По-ниска цена не знам дали ще намериш, но от посочения сайт дават модела с NBD гаранция, което е супер (ако може и да доплатиш до 5 години...).

п.п. много правилно си се насочил към ДЕЛЛ :)

първият е с по-добри параметри, но вторият е с по-добър дисплей и с оглед на това, че искаш да гледаш филми, но пък няма HDMI...

Според мен най-изгодния вариант е Аcer Aspire 5740G

послепис: По-добри параметри има и от двата ДЕЛ-а (което е важно за игрите) - има си и HDMI за да си гледаш филмите на плазма/lcd телевизор :clap:

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

Мани, че сега ще ти се нахвърлят "специалистите" как си могъл да препоръчаш Acer пред Dell, че видиш ли Dell били най-добрите и гаранцията им била не знам си каква. То ако взимаш лаптоп с мисълта, че непременно ще се счупи и трябва да се възползваш от гаранцията, най-добре не си купувай изобщо.

• Автор

послепис: По-добри параметри има и от двата ДЕЛ-а (което е важно за игрите) - има си и HDMI за да си гледаш филмите на плазма/lcd телевизор :)

Аз съм превърженик на dell :) За мен по-добра марка няма.Относно за билла от там ми е монитора :D 3 години го имам вече не ми е съсдал никакъв проблем,надявам се да не ми и направи де ;) Ще гледам да го барна с 5гд. гаранция :) + гаранциите на dell са най-много,което просто е ПЕРФЕКТНО :) Мисля да се спра на Dell Inspiron 1564 :) Ако го няма в билла ще потърся някъде другаде :) Все още немога да се спра на по-добрия :clap:

Аз съм превърженик на dell :) За мен по-добра марка няма.Относно за билла от там ми е монитора :) 3 години го имам вече не ми е съсдал никакъв проблем,надявам се да не ми и направи де :) Ще гледам да го барна с 5гд. гаранция :) + гаранциите на dell са най-много,което просто е ПЕРФЕКТНО :) Мисля да се спра на Dell Inspiron 1564 :) Ако го няма в билла ще потърся някъде другаде :) Все още немога да се спра на по-добрия :cool:

Ти ако смяташ след 5 години да си със същия лаптоп и той да става за нещо... това граничи със научната фантастика (дори и да работи тогава ще е "морално" остарял)

послепис: Ти си вземи каквото искаш...Само не знам какви игри смяташ да играеш с карта 4330...

Аз просто ти предложих машина с по-добра производителност...

Мани, че сега ще ти се нахвърлят "специалистите" как си могъл да препоръчаш Acer пред Dell, че видиш ли Dell били най-добрите и гаранцията им била не знам си каква. То ако взимаш лаптоп с мисълта, че непременно ще се счупи и трябва да се възползваш от гаранцията, най-добре не си купувай изобщо.

Еми който "робува" на марка не мога да му помогна. Аз лично бих си купил Acer-a поради по-добрите параметри за същата цена :)

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

...Ако го няма в билла ще потърся някъде другаде...

Само гледай да има NBD гаранция и да е достатъчно дълга.

...Аз лично бих си купил Acer-a поради по-добрите параметри за същата цена :cool:

Acer също много дръпнаха напоследък и наизкараха доста добри модели. Единственият им проблем засега е гаранцията - задължително трябва да се доплати за по-дълга.

Еми който "робува" на марка не мога да му помогна. Аз лично бих си купил Acer-a поради по-добрите параметри за същата цена smile.gif

Разликата е огромна, като казваш по-добри параметри направи го подвеждаш младежа. Макар, че така като гледам особен смисъл няма да си губим времето със съвети към него, да си взема дел-а, да разцъква каквито игри си иска и да си чука главата после huh.gif

• Автор

Сега се спрях на 1.На по-ниска цена Smile

- DISPLAY 15.6" (39.6 СМ) HD 1366x768 LED

- CPU AMD ATHLON X2 DUAL CORE QL-65 2.10GHz

- RAM 4 GB DDR3

- HDD 500 GB SATA 5400 RPM

- DVD RW SUPER MULTI DL

- VIDEO ATI MOBILITY RADEON HD 4570 512MB DDR3

- WIRELESS 802.11 B/G/N, BLUETOOTH

- WEBCAM, 5IN1 CARDREADER

- 4xUSB,VGA, HDMI

- ТЕГЛО 2.80 КГ

- 6 КЛЕТЪЧНА БАТЕРИЯ

- МЕЖДУНАРОДНА ГАРАНЦИЯ

Само,което ме притеснява,че процесора е AMD ATHLON попчинцип не съм им фен,но конфигурацията ми е на AMD и не ми прави никакви проблеми ( 8 годишна е вече) Smile Цената е 999 лева

Въпросът не е дали AMD ще ти прави проблем, а че на същата честота е по-бавен от аналогичен Intel, да не говорим пък, че в Photoshop разликата е много голяма. Да кажем в случая от Т4300. Ако 1400лв. са ти много ето ти един за доста по-малко пари - Acer Aspire AS-5738ZG или с модела с по-бърза видеокарта - цък.

• 3 седмици по-късно...

Ама аз съм от декември месец с уиндоус 7 и ми тръгва абсолютно всичко. Изключение прави саофтуерът за принтера ми, който е купен 2005 година /но по-нов може да се намери в интернет/. Всичко, което тръгва на виста, тръгва и на 7. Не разпространявайте митове. Уиндоусът е чудесен.

А относно твоята тема за игри ти препоръчвам само и единствено видео карти nvidia. Мнението ми е като неспециалист.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.