Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със звукова карта

Featured Replies

значи здравейте от мен , проблема е следния,съседката ме помоли да и погледна защо не и работи микрофона на компютъра, звуковата и карта е c-media ... , значи проблема е следния:

влезнах аз в настройките и погледнах настройките за звукът и всичко беше наред тъй като и аз също съм с c-media и настройките са еднакво, но забелязах че на ме при настройките са появяват само две неща за микрофона и а при нея са около 6 пробвах на всички с отметката като говорех с човек по скайп за проба и ми направи странното впечатление когато беше на първата отметка на която пишеше нещо за звукът, не съм сигорен какво точно до микрофонът се пада при включена музика човека отсреща чуваше музиката а мен не за друга информация мога да дам само че вина е win xp sp2 512mb ram 2,1 процесор(марката нз каква е но е едноядрен)

ако можете давайте съвети на какво може да се дължи това объркване

послепис: може ли да се дължи на объркан звуков драйвър или вирус :?

По-голяма част от софтуера за гласова комуникация, използват Recording настройките на звуковата карта, съответно трябва да провериш дали в: Control Panel > Sound and Audio Devices > [Device Volume] Advanced > Options > Recording, микрофонът не е намален докрай, регулирайки настройките от интерфейса на Skype, реално променяш тези от снимката по-долу.

cmedia.png

Ако беше "объркан" звуковия драйвър, едва ли щеше да се инсталира, а дори да се беше инсталирал - нямаше да има звук, предполагам проблема се е получил от скоро, да каже от какво, ще те улесни. Но винаги може да деинсталираш старите драйвъри и инсталираш новите - принципно би трябвало всички настройки да се върнат по подразбиране.

• Автор

По-голяма част от софтуера за гласова комуникация, използват Recording настройките на звуковата карта, съответно трябва да провериш дали в: Control Panel > Sound and Audio Devices > [Device Volume] Advanced > Options > Recording, микрофонът не е намален докрай, регулирайки настройките от интерфейса на Skype, реално променяш тези от снимката по-долу.

cmedia.png

Ако беше "объркан" звуковия драйвър, едва ли щеше да се инсталира, а дори да се беше инсталирал - нямаше да има звук, предполагам проблема се е получил от скоро, да каже от какво, ще те улесни. Но винаги може да деинсталираш старите драйвъри и инсталираш новите - принципно би трябвало всички настройки да се върнат по подразбиране.

значи на снимката където видях доколкото виждам на теб има една отметка махната но аз давам на другото къдет е поотделно на глас ако се лъжа се води и там сичките тези отметки са сложени а не както на снимката да липсва едната , възможно ли е от тва да бъде :?

Едно и също е, във Recording настройките няма как да има няколко отметки, на screenshot-a многото отметки са от Playback настройките и по-конкретно за заглушаване на дадено устройство, ако няма отметка - като говориш ще се чуваш в говорителя, ако има отметка - няма. Това, че при разговор в Skype се чува пусната песен от аудио плеъра в случая предполагам означава, че в Recording настройките, не е избран микрофон като устройство по подразбиране.

• Автор

еми настойките са едно към едно с мойте но пак не се получават нещата:X, вече започвам да си мисля че трябва прейнсталажия и друг драйвър за звукът :)

Ами какво чакаш, работа за няколко минутки е, съвет: изтегли последната версия на необходимия драйвър.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.