Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дали ще имам проблем с нова видео карта?

Featured Replies

След няколко дена ще си взимам видео карта на нвидиа девета серия.Интересува ме дали ще ми проблем с дънната ми платка Biostar GF7025-M2,която е с вградена NVIDIA GeForce 7025 / nForce 630a?

Редактирано от mishaka_96 (преглед на промените)

Тц. Няма да имаш проблеми откъм това.

• Автор

Тц. Няма да имаш проблеми откъм това.

а преди да сложа видео картата да махам ли драйвърите,защото сега имам даже Nvidia Control panel?

Няма проблеми , но какво ти е захранването и защо точно нвидиа 9-та серия?

Захранването е 400 вата,марката е без име.Взимам видео картата за да играя pes 2010,и ми се видя изгодна.

Захранването е 400 вата,марката е без име.Взимам видео картата за да играя pes 2010,и ми се видя изгодна.

Каква ти е цялата конфигурация , защото с подобна видеокарта и това захранване някак си е рисковано.На каква цена си намерил въпросната видоекта и каква е?

Може да вземеш и ати 4670 кажи колко пари даваш за нова видео карта да ти предложат наи доброто :ph34r:

Редактирано от MUSTI_1 (преглед на промените)

Карта от 9-та серия хубаво, но ако е някоя 9500 с ДДР2 не ми се вижда добър избор. То като цяло 9-та серия вече е доста застаряла. Както каза колегата отгоре - по-добре 4670, ако бюджета го позволява. Затова си кажи цялата конфигурация. Може захранването да се окаже проблем и да трябва да се сменя.

• Автор

Каква ти е цялата конфигурация , защото с подобна видеокарта и това захранване някак си е рисковано.На каква цена си намерил въпросната видоекта и каква е?

Значи конфигурацията е с процесор amd sempron 1,90 GHz,клокнат до 2,42 ghz.Рам-та е 512 мб ддр2 и скоро ще си взимам още 1 гб.

Видео картата е xfx 9500 ddr3 512mb,и я купувам от приятел,които с видео картата ще ми даде някой бонуси.

Значи конфигурацията е с процесор amd sempron 1,90 GHz,клокнат до 2,42 ghz.Рам-та е 512 мб ддр2 и скоро ще си взимам още 1 гб.

Видео картата е xfx 9500 ddr3 512mb,и я купувам от приятел,които с видео картата ще ми даде някой бонуси.

Е видеокартата ще си пасне на конфигурацията.Захранването все ще издържи!

Привет! Реших да не пускам нова тема, а да ви се обясня направо тука. Пиша от името на един приятел, поради проблеми с неговата машина. Видео картата му е изгоряла и все още сме в процес на търсене на подходяща, и достъпна видео карта. Бихте ли ми препоръчали към какво да се насочим, като имаме предвид следната конфигурация (добра като за 2005 година):

MB: ASUS K8N-EAYVZ -Ai Series, Socket 754, NVIDIA nForce3 250 HT 800, DDR400, AGP 8x

CPU: AMD Sempron 2800+ 1.61 Ghz

RAM: 2x512MB DDR 400

Video: Nvidia GeForce FX 6600 TD 128MB :vacuumcleaner:

HDD: 80GB Seagate 7200 SATA

За съвместимостта едва ли ще има проблеми, обаче ви моля предложенията, които ще дадете, да не са с някакви космически суми, а нещо от порядъка на 150-200 лв. Разбира се търсим нещо по-добро от вече издалата багажа nVIDIA, но в краен случай може и подобна (ако въобще се произвеждат такива). И да вметна, че компютъра се използва главно за игри. Благодаря предварително на отзовалите се!

Няма да намерите нова видеокарта която си заслужава да се сложи на тоя компютър.Търсете нещо втора ръка за AGP за не повече от 50-60лв. Всяка по-скъпа карта е набутване в много остаряла морално и физически конфигурация.

Разбирам.. все пак ако можете да ни ориентирате с нещо конкретно? Забравих да добавя информация за захранването, ето снимка:

006londluglu.jpg

Захранването е китайско.Послушайте съвета на людмил.Една подобна видеокарта на сегашната или едно АТИ 9600про ще свърши работа.Останалите парички нека се спестят за нова конфигурация.

Благодаря за съветите! Най-вероятно ще търсим нещо втора ръка, а в краен случай и нещо "старо", но ново. :)

Можеш да се спреш на това http://www.stealtech.org/17221.html която е по-бързо от твоята видеокарта,но предвид на конфигурацията която имаш не си струва 3850 която я има и в AGP вариант.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.