Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сайт в hit.bg с Web page maker

Featured Replies

Здравейте! Реших да си направя сайт в Hit.bg и се регистрирах успешно! Свалих и Web Page Maker V2 го активирах с код. Дотук чудесно, защото въпроса ми е към сайта хит. Гледах във Vbox7 КЛИП, който показваше как се прави страница в нета и дотук супер. Направих си всички работи на page makera и се логнах в хит от там отидох както се показва в клипа и точно когато натисна Upload на файловете ме връща на TAЗИ страница и колкото и пъти да опитвах пак не ставаше. Е въпроса ми е нормално ли е да ме връща там и да ми показва грешна парола след като със същата грешна парола се логнах

П.П Благодаря предварително :)

Кaкво общо имa прогрaмaтa зaдa бъдe зaдaдeн въпросa тук

видеото показва някои неща но начина по който качва файловете е глупав!

ще ти покажа как да си настроиш програмата автоматично да ги качва с натискането на UPLOAD бутона...

първо цъкни тук!

Публикувано изображение

после цъкни тук

Публикувано изображение

после попълни полетата в червено както е показано на тази снимка, а замени САМО текста в полетата които са със зелено и със главни БУКВИ

• PROFILE NAME: ИМЕ НА САЙТА = напиши име което ти подсказва кой е сайата защото можеш да имаш много сайтове и когато решиш да го обновиш да знаеш къде го качваш
  • site host: free.hit.bg
  • remote folder: не пиши нищо
  • port: 21
  • USER NAME: [email protected] = на мястото на USERNAME напиши името с което си се регистрирал в hit.bg... на SITE напиши името на сайта които си създал в hit.bg.
  • PASSWORD: ******** = напиши си паролата с която си се регистрирал в Hit.bg
  • passive mode: препоръчително е да го маркираш

Публикувано изображение

след като създадеш профила, ако си направил всичко както трябва цъкаш на PUBLISH и програмата ще качи всички файлове автоматично...

пиши ако имаш още затруднения..

• Автор

видеото показва някои неща но начина по който качва файловете е глупав!

ще ти покажа как да си настроиш програмата автоматично да ги качва с натискането на UPLOAD бутона...

първо цъкни тук!

после цъкни тук

после попълни полетата в червено както е показано на тази снимка, а замени САМО текста в полетата които са със зелено и със главни БУКВИ

PROFILE NAME: ИМЕ НА САЙТА = напиши име което ти подсказва кой е сайата защото можеш да имаш много сайтове и когато решиш да го обновиш да знаеш къде го качваш

site host: free.hit.bg

remote folder: не пиши нищо

port: 21

USER NAME: [email protected] = на мястото на USERNAME напиши името с което си се регистрирал в hit.bg... на SITE напиши името на сайта които си създал в hit.bg.

PASSWORD: ******** = напиши си паролата с която си се регистрирал в Hit.bg

passive mode: препоръчително е да го маркираш

след като създадеш профила, ако си направил всичко както трябва цъкаш на PUBLISH и програмата ще качи всички файлове автоматично...

пиши ако имаш още затруднения..

Ето това ми върши страхотна работа Благодаря Ви за помощта

Редактирано от ilko0o (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Здравейте всички, имам малък проблем! Направих сайт с програмката стана идеално, но е с меню и в дясно съм направил 8 отделни страници. Дотук добре но когато искам да си направя индекс.хтмл (натискам Фаил >> ехпорт то хтмл ) в папката ми изготвя 8 фаила, който хит бг не приема (слагам ги но сайта не се променя)! И така съпросът ми е как да ги сабера 8те фаила в един индекс??

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.