Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам проблем с Pinnacle Studio

Featured Replies

Имам Pinnacle Studio 9 и Pinnacle Studio 10 Plus.Проблемът е,че след като ги инсталирам не могат да се стартират.Къде може да е проблема.Как да го разреша.Благодаря

Имам Pinnacle Studio 9 и Pinnacle Studio 10 Plus.Проблемът е,че след като ги инсталирам не могат да се стартират.Къде може да е проблема.Как да го разреша.Благодаря

<{POST_SNAPBACK}>

Дава ли ти съобщение за някаква грешка или просто не стартита? Каква ти е конфигурацията и свободното място по дисковете ?

• Автор

Не ми дава никакви грешки.Място имам достатъчно.Duron-1.2gh,128RAM,64mb Video,80gb-HDD...Програмата всъщност започва да се стартира и когато зареди изчезва веднага.Стартирам 2 път и пак така.Пробвах да я инсталирам отново,но пак същият проблем...

Не ми дава никакви грешки.Място имам достатъчно.Duron-1.2gh,128RAM,64mb Video,80gb-HDD...Програмата всъщност започва да се стартира и когато зареди изчезва веднага.Стартирам 2 път и пак така.Пробвах да я инсталирам отново,но пак същият проблем...

<{POST_SNAPBACK}>

Единственото което ми идва на ум е малкото RAM. Предполагам , че там ти е проблема. С какъв Windows си - то XP само при стартиране заема горе - долу толкова RAM, колкото имаш ти.

Сори

:bye:

Aми за кепчъра нищо не казваш.какъв е?Явно с него нещо не се понася програмата.

<{POST_SNAPBACK}>

За Pinnacle Studio не е необходим кепчър.

За Pinnacle Studio не е необходим кепчър.

<{POST_SNAPBACK}>

ohmy.gif:wors:

Каква е тази вълшебна програма?

Как тогава се прехвърлят записаните файлчета от камерата на компа за по-нататъшна обработка без да се губи качество с други методи ?! :yanim:

:blink::huh:

Intel Pentium or AMD Athlon 800 MHz or higher (1.5 GHz or Higher recommended)

256 MB RAM (512 MB recommended)

Windows 98SE, "Millennium", 2000, XP (Windows XP recommended. MicroMV support requires Windows XP))

DirectX 9 or higher compatible graphics card (ATI Radeon or Nvidia Geforce 2 or higher recommended)

DirectX 9 or higher compatible sound card

500 MB of disk space to install software

CD-ROM drive

ohmy.gif:wors:

Каква е тази вълшебна програма?

Как тогава се прехвърлят записаните файлчета от камерата на компа за по-нататъшна обработка без да се губи качество с други методи ?! :yanim:

:blink::huh:

<{POST_SNAPBACK}>

Имам предвид, че това си е вградено в програмата. Виж какво е писано

Kirk Публикувано на Днес в 11:55

Ти как го разбираш, а . Може би програмата при стартиране , още преди да е започнала каквото и да е и не се понася със собствения си кепчър ???

syllverr - Предлагам ти да опиташ с ТАЗИ ПРОГРАМА - SONY VEGAS 6. Също има вграден кепчър. Професионална е. Аз съм страшно доволен от нея.

<{POST_SNAPBACK}>

Чак сега видях , че си намерил отговора :blink:

А ето и изискванията за

Sony Vegas 6.0 Minimum System Requirements:

* Microsoft Windows 2000, XP Home, or XP Professional

* 800 MHz processor (2.8 GHz recommended for HDV)

* 200 MB hard-disk space for program installation

* 600 MB hard-disk space for optional Sony Sound Series Loops & Samples reference library installation

* 256 MB RAM (512 MB recommended for HDV)

* OHCI compatible i.LINK connector/IEEE-1394DV card (for DV capture and print-to-tape)

* Windows-compatible sound card

* CD-ROM drive (for installation from a CD only)

* Supported CD-Recordable drive (for CD burning only)

* Microsoft DirectX 9.0c or later (included on CD-ROM)

* Microsoft .NET Framework 1.1 SP1 (included on CD-ROM)

* Internet Explorer 5.1 or later (included on CD-ROM)

syllverr - Дам - качи си паметта на 512 МБ - задължително. Няма да си познаеш системата. Това е най-евтиният вариант за теб, щото да си правиш сам филмчетата.

Тук е описана работата с доста програми за тази цел. Може да намериш по-малко ресурсоемки програми.

Успех!

• Автор

Благодаря на всички.Що се отнася до RAM-a знам ,че трябва най-малкото да го удвоя,но проблема при мен е,че ми SDRAM,a пак не ми се иска да си давам парите за стара RAM.Като си купя ново дънце тогава.Иначе благодаря за съветите.Хаиде със здраве... :bye:

• 1 година по-късно...

Здравейте!Купих си тунер THEATRIX PCI TV TUNER CARD.Купих си го само за да си сваля видео касетките на компютъра.Инсталирах си драйвера,плеъра и всичко ми тръгна нормално.Включих си видеото към кепчъра и ми излезе картината,но когато натисна да записва записва 3-4 сек. и после ми излиза съобщение This movie is copyright protected и не ми дава да си прехвърля касетките на компютъра .Много ми трябва!Моля ако знаете как да стане помогнете!

Редактирано от Pavlin_Toshev (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.