Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Записване на клип на мп3 плейър

Featured Replies

Става вапрос за следното нещо, свалих си този концерт

LP Live in texas

Записах го на мп3 плейър и фаила неможе да бъде прочетен,т.е немога да ги слушам може ли да ми дадете някаква идея как мога да запиша примерно само звука без картина с някоя програма, и да може мп3 плейъра да ми ги чете.

Версията на мп3 плейър ми е >Daisy Multimedia Diva FX58 MP3 Плеър

Става вапрос за следното нещо, свалих си този концерт

LP Live in texas

Записах го на мп3 плейър и фаила неможе да бъде прочетен,т.е немога да ги слушам може ли да ми дадете някаква идея как мога да запиша примерно само звука без картина с някоя програма, и да може мп3 плейъра да ми ги чете.

Версията на мп3 плейър ми е >Daisy Multimedia Diva FX58 MP3 Плеър

Format Factory. Може да извлече само звука от клипчето. За твоя плейар пише че чете avi видео формат. Но не видях разделителна способност или битрейт, които са много важни в случая. За разделителната способност на дисплея може да видиш в книжката която идва с устройството (ако имаш такава), но за битрейт-а предполагам ще се наложи да експериментираш. Опитай с някое малко клипче, като го конвертираш задължително в avi формат но променяш раз.сп. и битрейта. Не знам до колко ти помогнах но просто има доста оскъдна информация за този модел.

• Автор

Format Factory. Може да извлече само звука от клипчето. За твоя плейар пише че чете avi видео формат. Но не видях разделителна способност или битрейт, които са много важни в случая. За разделителната способност на дисплея може да видиш в книжката която идва с устройството (ако имаш такава), но за битрейт-а предполагам ще се наложи да експериментираш. Опитай с някое малко клипче, като го конвертираш задължително в avi формат но променяш раз.сп. и битрейта. Не знам до колко ти помогнах но просто има доста оскъдна информация за този модел.

Ок мерси ще опитам :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.