Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при инсталирането на програми при

Featured Replies

Здравейте! Проблема е че не иска да се инсталира нито една програма от посочените: skype 4, K-Lite Mega Codec Pack 5.1.0, Team Viewer 4, Bit Spirit 3, BS Player, Ashampoo Burning Studio 9 и още... единствената която прие е: Оrbit 3.

При инсталацията дава средната грешка на всяка програма иначе харда е 500 ГБ и 10 ГБ някаде са заети.

1. Снимка на грешката:

2. Снимка на Windows-a на лаптопа (той не е мой а на един познат и как е работено с него не знам)

Благодария! :rolleyes:

(извинявам се за заглавието но ми го отряза)

post-201053-1270908758,94_thumb.jpg

post-201053-1270908818,54_thumb.jpg

Редактирано от helia_grekova (преглед на промените)

Инсталаторите на хард диска ли са или на флашка?Ако са на флашка,виж дали можеш да ги копираш на харда и пробвай от там...

• Автор

Инсталаторите на хард диска ли са или на флашка?Ако са на флашка,виж дали можеш да ги копираш на харда и пробвай от там...

На флашка са но пробвах и на харда защото ми дойде и на мен тая мисал но пак не иска...

а като искам да му инсталирам скайп 4 и ми пише тая грешка: А има 425 ГБ Свободни и 28.1 ГБ Заети.

Сведение

Записване на инсталационния пакет върху диска е невъзможно. Моля, уверете се, че разполагате с достатъчно свободно място.

На флашка са но пробвах и на харда защото ми дойде и на мен тая мисал но пак не иска...

а като искам да му инсталирам скайп 4 и ми пише тая грешка: А има 425 ГБ Свободни и 28.1 ГБ Заети.

Сведение

Записване на инсталационния пакет върху диска е невъзможно. Моля, уверете се, че разполагате с достатъчно свободно място.

Кое по-точно "не иска",да копира инсталатора на хард диска от флашката,или след копиране на харда не стартира инсталатора?

Да не би антивирусната или защитна стена да не позволяват свързване към интернет?

Редактирано от jossbomon (преглед на промените)

• Автор

Кое по-точно "не иска",да копира инсталатора на хард диска от флашката,или след копиране на харда не стартира инсталатора?

Значи на харда се копира успешно но като стартирам инсталатора пак се стартира успешно но вече като тръгва самата инсталация и дава тая грешка а при другите програми спира по време на инсталацията като Аshampoo Burning Studio 9.

С десен на инсталатора и Run as Administrator пробва ли?А версиите дали са съвместими със 7-цата?Виж с Compatibility.

Редактирано от jossbomon (преглед на промените)

• Автор

С десен на инсталатора и Run as Administrator пробва ли?А версиите дали са съвместими със 7-цата?Виж с Compatibility.

Пак не иска и UAC е спрян. На мен ме съмнява да не е от тоя програма: McAfee Security Center ?

Да, съвместими са с 7 защото на компа е с 32 битов 7 и там си вървят добре същите версий програми.

Пак не иска и UAC е спрян. На мен ме съмнява да не е от тоя програма: McAfee Security Center ?

Напълно е възможно,разцъкай и опциите...

• Автор

Напълно е възможно,разцъкай и опциите...

Няма не е от нея че я истрих. Хмм за първи път се сблъсквам с такова нещо.

ако се съди от грешката на шампоана некадърно свален инсталатор

свали и пробвай пак

в противен случай, заложете на двойна нула (хихихи) - така де: буболе-ч-ч-ч-ика-ай

• Автор

ако се съди от грешката на шампоана некадърно свален инсталатор

свали и пробвай пак

в противен случай, заложете на двойна нула (хихихи) - така де: буболе-ч-ч-ч-ика-ай

На вирус ли намеквате ?

Все пак провери за вируси,защото нещо не е наред...

• Автор

Все пак провери за вируси,защото нещо не е наред...

и инсталатора не иска да стартира на аваст и дава следната грешка: Нищо не иска да се инстарира и дали е от Windowws но вчера е купен лаптопа и интернет още не е пускан а от вчера след като хората са му настроили и инсталирари някой работи и това е.

post-201053-1270912750,81_thumb.jpg

и инсталатора не иска да стартира на аваст и дава следната грешка: Нищо не иска да се инстарира и дали е от Windowws но вчера е купен лаптопа и интернет още не е пускан а от вчера след като хората са му настроили и инсталирари някой работи и това е.

За вируси се сканира от Live CD като Hiren's например,или с Reescue CD.Пробвай с това http://www.avg.com/eu-en/avg-rescue-cd ,както и от последния Hiren's ->разархивираш и цъкаш десен на ISO файла->Open With...->Nero Burning Rom->Burn

Аве съмнява ме тукощо купен компютър да е с вируси ( а сетих се - в България сме ) ... Веднъж на Windows XP ми се случи подобно нещо. Нищо неискаше да инсталира. Тогава трябваше да тегля някакъв инсталатор на Windows ...

Аве съмнява ме тукощо купен компютър да е с вируси ( а сетих се - в България сме ) ... Веднъж на Windows XP ми се случи подобно нещо. Нищо неискаше да инсталира. Тогава трябваше да тегля някакъв инсталатор на Windows ...

Една заразена флашка е достатъчна...

В cmd пейстни това:

wmic startup list > "%userprofile%\Desktop\Startup.txt"

На десктопа трябва да се е появил файл Startup.txt, копирай съдържанието му тук.

• Автор

В cmd пейстни това:

wmic startup list > "%userprofile%\Desktop\Startup.txt"

На десктопа трябва да се е появил файл Startup.txt, копирай съдържанието му тук.

Caption Command Description Location SettingID User

Sidebar %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun Sidebar HKU\S-1-5-19\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run NT AUTHORITY\LOCAL SERVICE

Sidebar %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun Sidebar HKU\S-1-5-20\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE

swg "C:\Program Files (x86)\Google\GoogleToolbarNotifier\GoogleToolbarNotifier.exe" swg HKU\S-1-5-21-2144071861-334680685-2752142887-1000\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run PC\operator

Acer VCM C:\PROGRA~2\Acer\ACERVC~1\AcerVCM.exe Acer VCM Common Startup Public

IAAnotif C:\Program Files (x86)\Intel\Intel Matrix Storage Manager\iaanotif.exe IAAnotif HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Public

cAudioFilterAgent C:\Program Files\Conexant\cAudioFilterAgent\cAudioFilterAgent64.exe cAudioFilterAgent HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Public

Acer ePower Management C:\Program Files\Acer\Acer ePower Management\ePowerTray.exe Acer ePower Management HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Public

NvCplDaemon RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvCpl.dll,NvStartup NvCplDaemon HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Public

SynTPEnh %ProgramFiles%\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe SynTPEnh HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Public

PLFSetI C:\Windows\PLFSetI.exe PLFSetI HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Public

PLD_FrameworkRun c:\windows\system32\oem\_NowIntoDT.vbs PLD_FrameworkRun HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Public

...

PLD_FrameworkRun   c:\windows\system32\oem\_NowIntoDT.vbs       PLD_FrameworkRun        HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run   Public

Това _NowIntoDT.vbs не съм го срещал. Може да е нещо безобидно, но бих го погледнал на твое място. Погледни какви грешки има в eventviewer, може да те насочат. А защо не инсталираш 64бит версии на програмите?

• Автор

Това _NowIntoDT.vbs не съм го срещал. Може да е нещо безобидно, но бих го погледнал на твое място. Погледни какви грешки има в eventviewer, може да те насочат. А защо не инсталираш 64бит версии на програмите?

То се вижда че Windows-a му е заминал и му казах да ходи от там където е взел тоя Лаптоп и да му дадът диск с драйвери и диск с програмата за свържване на интернет чрез USB на Globul и да му инстална нов Windows и така... те са го видели че не разбира грам а той ги е питал дали трябва да му дадът дискове и те са му казали че не трябва защото те са инсталирали всичко и няма нужда от дискове с драйвери абе ненормалми... но айде драйвери че намеря от нета но това на Globul (globul connection manager) не го намирам в нета но ще пусна нова тема по тоя въпрос. :wors:

Благодария за вниманието на всички :speak:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.