Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с видео карта!

Featured Replies

Здравейте!Трябват ми настройки за тв-оут на ATI Radeon express 1250.Моляви наистина ми трябват,ако някой знае как нека да каже.Аз го правя да дава на ТВ-то но когато го направя да дава на ТВ-то на монитора се губи картината и после трябва да правя от ТВ-то да дава на монитора.А това много ме дразни защото трябва да местя компа от едната стая в другата зада си направя настройките.Ако има начин как да дава и на ТВ-то и на Монитора моля кажете.Операционна система:Microsoft Windows 7 professional. :biggrin:

Благодаря предварително! :)

П.П.Ако го направя това после ще питам оше едно нешо ;)

Хм,може да иска да ползва телевизора с цел да гледа филми на него.Така че,по-добре да даде от Catalist Control Centre една опция,а именно Extended Desktop.

• Автор

Именно,искам да гледам филми на телевизора.А тази опциа каде се намира?

П.П.Като дам таз опция Extended Desktop и натисна ОК ми изписва Unable to save display settings.

Какво да правя? sad.gif

Редактирано от xR!s7o___ (преглед на промените)

Първо,трябва да разпознаеш двете,и монитора,и телевизора.Много е възможно,да с еналожи да преместиш кабела,който излиза от видеокартата.Тоест,ако имаш два DVI изхода,или два VGA изхода,нали в момента монитора ти е включен в единия от тях.Опитай да го включиш в другия.Аз имах подобен проблем,не искаше и не искаше да се активира TV-Out .Като преместих кабела на монитора в другия слот и всичко си дойде на мястото.

• Автор

Първо,трябва да разпознаеш двете,и монитора,и телевизора.Много е възможно,да с еналожи да преместиш кабела,който излиза от видеокартата.Тоест,ако имаш два DVI изхода,или два VGA изхода,нали в момента монитора ти е включен в единия от тях.Опитай да го включиш в другия.Аз имах подобен проблем,не искаше и не искаше да се активира TV-Out .Като преместих кабела на монитора в другия слот и всичко си дойде на мястото.

За сажеление нямам два изхода за DVI.Ще пробвам да го изкарам и да го вкарам пак,да видя ще стане ли нещо.

Други предложения?

Оф,аз сега погледнах,това твоето не е видеокарта,а е дъно с вградено видео.Тук всички драйвери ли са инсталирани?

Още нещо,с какви кабели с еопитваш да свържеш компютърът и телевизора?

• Автор

Мисля,че са инсталирани всичките драйвъри.

Ето ги и кабелите:

1506519Q.jpg

1506520t.jpg

Значи трябват някои настройки.Но какви точно,може би ще трябва да погледнешв ето тази тема...http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=75793

Не,така или иначе,кабела ти подава сигнал към телевизора,както сам вече си написал.Въпроса е да се барне някоя настройка.Но каква по-точно,не мога да помогна.

• Автор

Сега разбрах какъв е проблема,проблема е че видео картата ми не засича ТВ-то.Можели да е от кабела?

Но пък когато го направя да дава само на телевизора дава!Офф вече съвсем се обърках,незнам какво да правя.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Никой ли неможе да ми помогне с този проблем.Моляви помогнете,че вече сумати време не мога да го оправя!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.