Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем Application Error 0x000001d

Featured Replies

Здравйте имам следният проблем след преинсталация на WIN след инсталирането на драйверите който има за компа при инсталиране на програми /първо фонетика , после на кодеци ,при пускане на таск менаджера/ ми дава Application Error 0x000001d с име на различни файлове преди това. Преинсталирал съм компа 3 пъти с два различни уиндоуса проблема си остава след рестарт на компа не ми дава нищо само тапета на темата без икони и други работи. ОС AMD Semprom 2300+ 1.6, 512 RAM 9250 ATI Radeon. Също така в дялът в които е инсталиран WIn се създава папка с това име e66452565a91b71065a7d7be6ae74d !!!!!!!!

На няколко места по нета намерих нещо , че било грешка свързано с AMD но не разбрах напълно за какво става въпрос. Ако някои може да помогне ще му бъда благодарен.

Редактирано от MorTimaR (преглед на промените)

Здравйте имам следният проблем след преинсталация на WIN след инсталирането на драйверите който има за компа при инсталиране на програми /първо фонетика , после на кодеци ,при пускане на таск менаджера/ ми дава Application Error 0x000001d с име на различни файлове преди това. Преинсталирал съм компа 3 пъти с два различни уиндоуса проблема си остава след рестарт на компа не ми дава нищо само тапета на темата без икони и други работи. ОС AMD Semprom 2300+ 1.6, 512 RAM 9250 ATI Radeon. Също така в дялът в които е инсталиран WIn се създава папка с това име e66452565a91b71065a7d7be6ae74d !!!!!!!!

На няколко места по нета намерих нещо , че било грешка свързано с AMD но не разбрах напълно за какво става въпрос. Ако някои може да помогне ще му бъда благодарен.

Първо каква фонетична програма си инсталирал после какви кодеци,а и без тях има ли проблем?

Какво дъно имаш, какви драйвъри използваш?

Ъпдейт на ОС правил ли си, а антивирусна имаш ли? И каква е, ако имаш?

:P

С кой Windows си?

Редактирано от Xfirebg (преглед на промените)

• Автор

:P

Слагам фонетика на Ники, кодеците са К-лайт, дъното е VIA KT 400/333, без кодеците ми дава проблем при стартиране на таск менаджера, като даде проблема се спира инсталирането на програма която съм почнал да инсталира. Драйвърите са тези който са ми дадени заедно с покупката на компа преди 4-5 години. Ъпдейт на ОС не съм правил преди да започна да инсталирам програмите. Антивирусната е Аваст а преди това А2 4.5. Не знам дали проблема не е в това че не ъпдейтвам ОС след инсталиране на драйверите на дъното лан картат видео картата и монитора как е най правилно да се направи ?

;)

Възможно е да имаш вирус или използваш стари драйвери за хардуера(4-5 г. хм :) ). Обикновенно в интернет може да се намерят по-нови драйвери, но зависи за кой уиндоус...

С "фонетика на Ники" не съм запознат, някой друг да си каже мнението дали е от нея.

А за папката с шантавото име, мисля, че я създаваше някоя антивирусна avast или AVG, ако не се лъжа.

Редактирано от Xfirebg (преглед на промените)

• Автор

За драйверите може да си прав, че са стари но до сега не съм имал проблеми а уиндоуса с XP SP3. A такава папка се създаваше и преди преинстала на ОС а тогава бях с А2a2AntiMalware с Аваст сам за първи път а АВГ не съм използвал

Моят съвет е да сканираш с Rescue CD , по твой избор(Avira , Kaspersky , Avast ,NOD....) , за "гадини".След това ако ползваш някакви бърникани дистрибуции на Windows , да си свалиш дистрибуция която не е "барана" :cool:.И да пробваш с нея , като форматираш първо дяла на който е ОС. По време на инсталацията задължително без нет.Предварително на чиста машина си свали антивирусна , която да инсталираш след преинсталацията , преди да "боднеш" лана.Добре е наистина да провериш за по-нови драйвъри също.

speak.gif

Моят съвет е да сканираш с Rescue CD , по твой избор(Avira , Kaspersky , Avast ,NOD....) , за "гадини".След това ако ползваш някакви бърникани дистрибуции на Windows , да си свалиш дистрибуция която не е "барана" smile.gif.И да пробваш с нея , като форматираш първо дяла на който е ОС. По време на инсталацията задължително без нет.Предварително на чиста машина си свали антивирусна , която да инсталираш след преинсталацията , преди да "боднеш" лана.Добре е наистина да провериш за по-нови драйвъри също.

Ами аз бях се заразил с вируси точно заради това.

Бях забравил на лаптопа да инсталирам антивирусна и гадинките са се ровили в компа само за 1 ден без антивирусна бях а пък имах към 459 вируса и то освен в цето бяха и в дето. После изтрих всички дялове по време на инсталацията на windows 7 и сега компа ми е охлюв ужасно бавен.

Така че щом си заразен не знам как ще го караш нататък

speak.gif

Ами аз бях се заразил с вируси точно заради това.

Бях забравил на лаптопа да инсталирам антивирусна и гадинките са се ровили в компа само за 1 ден без антивирусна бях а пък имах към 459 вируса и то освен в цето бяха и в дето. После изтрих всички дялове по време на инсталацията на windows 7 и сега компа ми е охлюв ужасно бавен.

Така че щом си заразен не знам как ще го караш нататък

Кофти...

Моят съвет е да сканираш с Rescue CD , по твой избор(Avira , Kaspersky , Avast ,NOD....) , за "гадини".След това ако ползваш някакви бърникани дистрибуции на Windows , да си свалиш дистрибуция която не е "барана" smile.gif.И да пробваш с нея , като форматираш първо дяла на който е ОС. По време на инсталацията задължително без нет.Предварително на чиста машина си свали антивирусна , която да инсталираш след преинсталацията , преди да "боднеш" лана.Добре е наистина да провериш за по-нови драйвъри също.

ммммхм Можеда пробва може да стане но може и да не станеrolleyes.gif

• Автор

Задължително след инсталиране на драйверите на на компа инсталирам антивирус.

Винаги съм се чудил за това инсталиране на ОС без нет/ аз така правя/ нали докато не си вкараш настройките на лан картата така или иначе няма интернет !!!!!

Според мен проблема е някакъв софтуерен проблем.

Инсталирал съм два различни Windows единият единият е чист и преи съм бил с него не съм имал този проблем. задължително форматирам дяла на който слагам Windows Ако имаш предвид някои " не баран" Windows дай линк.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.