Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с неразпознат дял (Windows 7)

Featured Replies

Здравейте драги съфорумници.Значи имам един малък проблем и реших да се обърна към вас.Значи днеска си сложих Уиндоус 7 и всичко варви отлично.Но когато реших да си вляза в дяла където са ми снимките видях че уина не ми разпознава 4-тия дял от хард диска.Преди време си бях сложил Седмицата и нямах проблеми всичко ми вървеше на макс.Също така от девисе мениджъра като поискам да видя популацията си изкарва 4-те дяла на хард-а и за първите три имам възможността да им разгледам свойствата,но 4-тият дял не ми дава абсолютно нищо.Ще се радвам ако някой може да ми помогне да отстраня този проблем.Аз именно държа точно на този дял от хард-а понеже снимки музиката и филмите са там.Благодаря Ви предварително!

Редактирано от pit
Грешен раздел! (преглед на промените)

Win 7 това му е "коронния" номер - все пропуска по някой дял, но пък лесно се оправя - влизаш в контрол панел и от Computer Management - Disk Management (вече не ползвам Win7 и не помня как бяха точно термините) там намираш "неразпознатата" част от диска и му даваш буква, след което ще можеш да го ползваш. Иначе по тоя въпрос има писани доста други теми.

• Автор

Win 7 това му е "коронния" номер - все пропуска по някой дял, но пък лесно се оправя - влизаш в контрол панел и от Computer Management - Disk Management (вече не ползвам Win7 и не помня как бяха точно термините) там намираш "неразпознатата" част от диска и му даваш буква, след което ще можеш да го ползваш. Иначе по тоя въпрос има писани доста други теми.

Здрасти,значи от девисе мениджъра не ми дава изобщо да ползвам свойствата му,смисъл да му задам буква.Но на останалите 3 части мога да си ги сменям и си ги контролирам.Дали няма възможност с някаква програма да се направи това.Или ако има някакъв друг път по който мога да го направя.Дано да можеш да ми помогнеш по някакъв начин.

Ако обичаш и ако е възможно, покажи с картинка къде влизаш и как опитваш да оправиш тоя дял.

To open Disk Management, open the Start menu of Windows Vista or Windows 7.

In the search box type diskmgmt.msc, typing the command then the file will appear in the box, just click the file to open the tool.

Трябва да ти се отвори нещо такова:

vistamanagement.th.png

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

• Автор

Ако обичаш и ако е възможно, покажи с картинка къде влизаш и как опитваш да оправиш тоя дял.

Трябва да ти се отвори нещо такова:

vistamanagement.th.png

Аз го гледам както е при Уиндоус Екс Пи и можеби това ми е било грешката,но го направих по твоето описание и всичко върви перфект.Адски много благодаря за помощта!!! :help:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.