Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с достъп до папка

Featured Replies

Компютъра ми има нужда от преинсталиране на уиндолса, но имам много ценна информация в Ц-то, за това съм вързал харда към друг компютър като 2-ри. И тук идва проблема не мога да копирам информацията от Му Документс , поради факта че имам парола на Юзера следователно ми изписва АКЦЕС ДЕНАИН. Има ли начин или програма да премахне паролата на 2-рия хард , да мога да се добера до файловете ми в Документите

Компютъра ми има нужда от преинсталиране на уиндолса, но имам много ценна информация в Ц-то, за това съм вързал харда към друг компютър като 2-ри. И тук идва проблема не мога да копирам информацията от Му Документс , поради факта че имам парола на Юзера следователно ми изписва АКЦЕС ДЕНАИН. Има ли начин или програма да премахне паролата на 2-рия хард , да мога да се добера до файловете ми в Документите

Десен бутон на папката - Sharing and Security - Security - Add - Everyone и OK

Да, връщах диска на първата машина и махаш криптирането на папката

• Автор

Десен бутон на папката - Sharing and Security - Security - Add - Everyone и OK

Уиндолса е XP.Sharing и Security са на отделни табове .

Да, връщах диска на първата машина и махаш криптирането на папката

Не става, зарежда до логото на Уиндолса и се рестартира, машината е ползвана от блондинка в продължение на година без да бара нищо!!!

Не става, зарежда до логото на Уиндолса и се рестартира, машината е ползвана от блондинка в продължение на година без да бара нищо!!!

Тогава го позлвай като първи диск на втората машина

Unlocker

• Автор

Unlocker

Какво ще е това ?

През Security тогава

Изписва ми: You do not have permission to view or edit the current permission settings for UserData, but you can take ownership or change auditing settings. След като дам ОК на "Group or user names" няма нищо.

Какво ще е това ?

Изписва ми: You do not have permission to view or edit the current permission settings for UserData, but you can take ownership or change auditing settings. След като дам ОК на "Group or user names" няма нищо.

Тогава отиваш на Advanced - Owner и се правиш собственик на папката. После пак трябва да си дадеш права.

• Автор

Тогава го позлвай като първи диск на втората машина

Няма начин, зарежда до логото на уиндолса и после се рестартира

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.