Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ с Nero

Featured Replies

Здравейте имам nero 8,но как да запиша няколко divx филма на един двд диск,опитвал съм много пъти и все не ми тръгват като хората.Моля помогнете :help wanted4:

Здравейте имам nero 8,но как да запиша няколко divx филма на един двд диск,опитвал съм много пъти и все не ми тръгват като хората.Моля помогнете :)

Ако си с пълната версия на неро може да използваш Nero Vision с него могат да се правят DVD video дискове, може да си ги редактираш, да слагаш менюта и да подреждаш филмите един след друг.

Здравейте имам nero 8,но как да запиша няколко divx филма на един двд диск,опитвал съм много пъти и все не ми тръгват като хората.Моля помогнете :)

Всеки филм трябва да бъде в отделна папка със субтитрите към него. Така когато го пускаш на външно DVD ще ти разпознава титрите за отделните филми. Иначе става боза.

и аз да задам 2 въпроса- имам неро 6.6.16 , имам фаил с раширение .iso как да го запиша на си ди или двд в нормален вид не с раширение исо.

втория ми въпрос е имали смисъл да преминавам на по-ново неро от 6.6.16

и ако има на кое да се спра

Редактирано от Стоби (преглед на промените)

Ако си с Windows XP най- подходящо е Nero 6.6.1.4 (това според мен) - има и български интерфейс. Иначе запис на диск от iso - файл става като отвориш нерото, после затваряш диалоговия прозорец и от менюто на нерото - File - Open - и му показваш iso файла - като за да "види" iso - файла отдолу задаваш вместо all supported files - задаваш all files.

Ако си с Windows XP най- подходящо е Nero 6.6.1.4 (това според мен) - има и български интерфейс. Иначе запис на диск от iso - файл става като отвориш нерото, после затваряш диалоговия прозорец и от менюто на нерото - File - Open - и му показваш iso файла - като за да "види" iso - файла отдолу задаваш вместо all supported files - задаваш all files.

стартирам неро6.6.16 стартсмарт после къде отивам

стартирам неро6.6.16 стартсмарт после къде отивам

После отиваш на Burn data disk - това малко по памет, че на тоя комп нямам смарт старт, а пък и съм с друга версия, но ще си сложа и тук тая, която писах. След Burn data disk ти се отваря нерото (ако обаче ти е направено неро експрес ти се отваря то - така, че натисни там долу има едно switch nero burning rom или подобно) и после караш както дадох в предния пост - затваряш диалога и open file.

nerol.th.jpg

P.S. Вече и тук съм с 6.6.1.4

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

Урок: Как да запишем няколко филма (части на сериал) с Nero.

За урока ще използвам Nero Burning Rom, версия 6.6.1.15. Нямам претенции, че ще изчерпя възможностите на тази програма, нито че това е единствения възможен начин.

1) Проверете дали имената на видео файловете съвпадат с имената на субтитрите, за да се отварят последните по подразбиране. Ако смятате да ползвате диска на DVD плеър или домашно кино, проверете какъв формат субтитри поддържат.

2) Отворете Nero Start Smart, изберете последователно: носител - DVD, Data, Make Data DVD :

217278.jpg

По подразбиране при мен с тази функция се отваря Nero Burning Rom.

3) В дясната част на прозореца намерете пътя до папките или файловете, които искате да запишете.

217279.jpg

4) С провлачване с мишката или с Copy/Paste прехвърлете файловете/папките в лявото поле, като следите на синия бар долу дали се събират на диска. Като приключите, изберете Burn.

217280.jpg

5) Тук задавате настройките на записа:

217281.jpg

6) Първо избирате дали диска ще бъде Multisesion - да можете в последствие да го дозаписвате, или не.

217282.jpg

7) По желание можете да сложите заглавие на диска.

217283.jpg

8) Като последна настройка задавате скоростта на запис. Тя е по ваш избор, но трябва да се има предвид, че при по-високи скорости се увеличава вероятността за грешки при записа.

217284.jpg

Оттук не можете да променяте опцията "Finalize Disk".

След като зададете скорост, изберете "Burn".

9) Преди записа Неро проверява какъв диск е поставен в устройството, и дали компилацията ви може да се запише на него:

217285.jpg

В случая съм сложил записан DVD-RW диск. Няма нужда предварително да го трия, оставям на Nero да свърши това:

217286.jpg

10) След като дискът е "одобрен" , записът започва автоматично. Ако желаете проверка на записа, поставете отметка долу вляво:

217287.jpg

11) Времето на запис зависи от размера на файловете и зададената скорост. Ако всичко е минало както трябва, дискът ви излиза от записвачката, и картинката на екрана е:

217288.jpg

Избирате ОК, Done, с което се връщате на редактиране на компилацията.

Аналогичен е записът на ISO файл, но в т.2 избирате "Burn Image To Disc".

Мисля, че това обяснение, което бях писал едно време, отговаря и на двама ви.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.