Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възможно ли е това.Компютър без видео карта ?!

Featured Replies

1532098V.jpg

Последният път когато занесох компютъра на ремонт (проблема беше софтуерен) този при който го занесох ми каза,че трябвало да си копувам нов.Компютъра в момента е в укаяно състояние,немогат да се гледат филми,нито игри дори и в интернет така като плъзгам плъзгача надоло компютъра цепи мн яко и едва работя с него.Дали е възможно ония идиот да ми е взел видеокартата или нещо от сорта,все пак вижте какво пише горе ?! Или пък сигурно няма драйвъри та за това ? Как мислите ?

При повечето вградени видео карти показва това.....

Пробвай с Everest и виж какво ще ти покажа или си напиши дънната платка

М-да възможно е - и аз имам такъв случай - дори в дивайс мениджъра изобщо липсва(ше) видео:

vgaa.th.jpg

Компютъра още е при мен, понеже хората нямат пари за нов диск (харда му се е скапал). Обаче според мен харда е допълнителна повреда, а истинската е някаква друга, може би дори вирус, но не е хардуерна повреда - поне в моя случай беше така, понеже с лайв СиДи си засече видеото и си беше ОК. Така, че провери по тоя начин как са нещата. И да допълня - с преинсталация върху старата система "моя" комп не се оправи. Сигурен съм, че с нов хард (а при теб с нова инсталация начисто) ще се оправи.

П.С. При мен картата не е вградена.

П.П.С. още допълнение - харддиска му го бях "оправял" заради няколко гига лоши сектори - преди 7-8 месеца - сега реших да го форматна и се доскапа, но определено мисля, че видеото липсваше не заради харда, макар, че все пак и това може да е била болката...

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

Нека опита - при мен не помогна - за да е така тотално неразпозната видеокартата има сериозна причина и смятам, че драйвер няма да оправи нещата.

П.С. Всъщност нека види в дивайс мениджъра - ако там я има, дори като неизвестно устройство - има шанс да стане с драйвери.

Не знам без видео как изобщо ще виждаш нещо на монитора. Ако искаш да си оправиш проблема си занеси компютъра при специалисти, а не при менте-спецове. Щом като не си наясно много трудно ще ти се оправи проблемът от форума.

• Автор

Сега пробвам варианта с драйверите пък да видим какво ще се получи.Благодаря на всички,че се отзовахте. :)

Ще пиша какво е станало :)

Ако варианта с драйверите не донесе успех, опитай с Live CD - там ще стане ясно дали има хардуерен дефект.

Не знам без видео как изобщо ще виждаш нещо на монитора. Ако искаш да си оправиш проблема си занеси компютъра при специалисти, а не при менте-спецове. Щом като не си наясно много трудно ще ти се оправи проблемът от форума.

Не се изказвай без подготовка - специално за проблеми от тоя тип с писане по форуми може да се стигне до успешно решение.

1532098V.jpg

Последният път когато занесох компютъра на ремонт (проблема беше софтуерен) този при който го занесох ми каза,че трябвало да си копувам нов.Компютъра в момента е в укаяно състояние,немогат да се гледат филми,нито игри дори и в интернет така като плъзгам плъзгача надоло компютъра цепи мн яко и едва работя с него.Дали е възможно ония идиот да ми е взел видеокартата или нещо от сорта,все пак вижте какво пише горе ?! Или пък сигурно няма драйвъри та за това ? Как мислите ?

Виж си модела на видео картата и си исталирай драйвери за нея.Проблема е че няма инсталирани драйвери, а не че са ти взели видео картата :)

• Автор

Леле страхотни сте,нямам думи кой каза че като пишеш във форум немоеш да рашиш проблема ? Супер сте мерси мерси мерси,компютъра ми се управи немога да повярвам,че карах цял месец с този проблем а е бил толкова лесен за решаване.Благодаря на всички,лелеееее супер !!!

Леле страхотни сте,нямам думи кой каза че като пишеш във форум немоеш да рашиш проблема ? Супер сте мерси мерси мерси,компютъра ми се управи немога да повярвам,че карах цял месец с този проблем а е бил толкова лесен за решаване.Благодаря на всички,лелеееее супер !!!

И какво с инсталация на драйвери ли стана?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.