Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на БГ телевизия през интернет.

Featured Replies

Специално за българите в чужбина малко полезно инфо от мен.

Това е линк към новините на 1 програма.Излъчват се по 3 пъти на ден със 30 мин. закъснение, така че на практика си гледате новините без сателит.Нужна ви е само Winwdows Media или Real Player. Приятно гледане!

http://news.bnt.bg/content/view/video_emissions

Castro :bye:

• Автор

Как се работи с това? Моля за малко инфо! :)

Виждам, че се отнася до Български основно но искам да дам няколко международни.Ако има спортни фенове които искат да гледат мачовете чрез тези програми е много удобно защото кастват спортните канали за без пари и що годе на добро качество.

Например SopCast и още 2 3 японски или китайски ползвам.ако някои е заинтересован мога да обясна повече.

Другото интересно е, че с SopCast можеш да си направиш сървер и да стримваш ти някоя програма, радио или каквото си решиш, настройките са повече от елементарни и върши прилична работа.

Виждам, че се отнася до Български основно но искам да дам няколко международни.Ако има спортни фенове които искат да гледат мачовете чрез тези програми е много удобно защото кастват спортните канали за без пари и що годе на добро качество.

Например SopCast и още 2 3 японски или китайски ползвам.ако някои е заинтересован мога да обясна повече.

Другото интересно е, че с SopCast можеш да си направиш сървер и да стримваш ти някоя програма, радио или каквото си решиш, настройките са повече от елементарни и върши прилична работа.

<{POST_SNAPBACK}>

Обясни моля те как точно могат да се гледат тези спортни канали

Специално за българите в чужбина малко полезно инфо от мен.

Това е линк към новините на 1 програма.Излъчват се по 3 пъти на ден със 30 мин. закъснение, така че на практика си гледате новините без сателит.Нужна ви е само Winwdows Media или Real Player. Приятно гледане!

http://news.bnt.bg/content/view/video_emissions

Castro :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Здрасти,

Можеш ли да ми кажеш какво точно правиш , че да тръгват новините с Real Player вместо с Winwdows Media. Нещо не се сещам :eek:

Благодаря!

Файлчето дето го показва е с разширение .wmv

Вариант е да изтриеш уиндоус медия плейъра. Интересно е, че при мен стартира някаква архаична версия...

Castigado Pantockrator - друго се сетих - може и да стане с промяна на настройките на браузъра. Аз съм с Опера и там може да избираш програмата с която да се отварят определени файлове.

Да и аз затова се зачудих и опитах с Реал, Уинамп и какво ли не ама не става. Опитах да отворя url адреса ама не става. С WMP нещо ми забива и исках да опитам с друг плеър.

На мен ми отваря версия 6.4.09.1125 на медия плейъра. Върви перфектно. Свали си я.

То вярно , че причините да забива могат да са десетки, ама исках да опитам и с друг плеър. ОК, ще пробвам с 6.4.09.1125 .

• 1 месец по-късно...
  • Автор

[На мене не ми отваря линка.Да няма забрана от чужбина? Ако имаш друг линк, моля даи го.

Не няма забрана. Аз също съм вън от БГ. Като кликнеш би трябвало да ти се отвори някой от плеърите - най често Real Player. Ако това не става прекопирай самия линк и го пусни с някой плеър ръчно - чрез функцията Open URL ...

Ако и така не става кажи с кой плеър опитваш да помагаме . :yanim:

При мен върви с VLC но със следния синтаксис на линка

mms://stream.djtacho.com/hittv

• Автор
При мен върви с VLC но със следния синтаксис на линка

mms://stream.djtacho.com/hittv

<{POST_SNAPBACK}>

извинявам се много. Пре-инсталирах си уиндоуса и съм забравил да кача риал плеара.Мерси за линка.Супер е!

<{POST_SNAPBACK}>

Може ли малко по-подробно да обясниш как става номера?! :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.