Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да декомпресирам .wav(compressed)

Featured Replies

Попаднах на файлове с разширение .wav записани с функцията "диктофон" на мобилен телефон(не ми е известна марката на телефона).

Става въпрос за лекции от висше учебно заведение,където обаче приемат и незрящи.Проблема се състои в това,че тези файлове ако ги кача на подходящ мобилен телефон той ги чете,Уиндоус също безпроблемно ги чете.

Проблема идва оттам,че не незрящия ми приятел са му необходими във подходящ формат за четене от Мп3-плейър...т.е. Не успявам да декомпресирам записания от диктофона(или от мобилен телефон) файл до нормален .wav file(поне 10 различни комерсиални програми дават грешка..даже не ги четат.С фуубар,AIMP и уиндоусмедия плейър се слушат обаче...winamp също не ги чете)

Моля да ми помогнете за някакъв декомпресор на записани с мобилен телефон уейв файлове(gspot не го разпознава?! ...битрейт нищо).

Редактирано от манол (преглед на промените)

FormatFactory, Easy CD-DA Extractor, Free Audio Converter има още много, но тези съм ги ползвал се справят перфектно с кодиране/декодиране на аудио файлове.

• Автор

Благодаря за отговора!

Обаче няколко часа по късно се сетих,че и великия Петер Павловски е написал конвертор вграден във foobar2000,та с него всъщност се оправих. :eek:

След като десет платени конвертора(със серийни номера ги намерих  :eek:  ) не знаеха какъв изобщо е тоя файл се оправих с нещо,за което не бях и подозирал!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.