Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с микрофон..(поредната тема)

Featured Replies

Днес забелязах че имам проблем с микрофона. Този проблем може да се е получил още след преинсталирането но не съм забелязал. Да се върнем на въпроса. Днес ми се наложи да говоря по скайп, обаче говоря говоря никой не ме чува. Изпробвах дали работи микрофона с "абоната на скайп" echo123 но аз си говоря то стои в червено което показва че не работят(иконката на микрофона).Махнах буксата, пак я сложих и първо ми се появи това: http://store1.upload-bg.info/5b86bc1a803b38a714c236abecf577b4.JPG

Натиснах ОК после ми изписа някой ерор, но проблема е че не можах да го снимам. Беше нещо свързано с run.dll Изкарах и пак вкарах буксата но се появи пак само съобщението от първата картинка, но не и ерора който беше изписал. И резултат няма, микрофона не работи.

Та въпросът ми е можели по някакъв начин да се оправи проблема ми..?

П.С. Операционна система преди преинсталацията ми беше Windows XP SP3 Professional(нелегален)след преинсталацията ми е Windows XP SP3 Home Edition (беше SP2 но с ъпдейт минах на SP3)(легален).

Звукова карта ми е: Звуков адаптер: Realtek ALC883 @ nVIDIA nForce 6100-430 (MCP61P) - High Definition Audio Controller

Ползвам Seven Transformation Pack - Ако е от значение.

Хелп :down:

Редактирано от Jump.er ^.- (преглед на промените)

1 вариант .заглушен ти е сигурно следвай тези стъпки start-all programs-accessories-entertainment-volume control след това options-properties и долу от списъка намери microphone и му сложи тикчето ->ОК и намираш го и махаш тикчето от mute :super: дано си ме разбрал :wub: и дано стане :D

2.проблем с драйвъра или самия windows обясни малко по подробно какво ти е изписало

3.проблем с микрофона пробвай с друг

http://store1.upload-bg.info/5b86bc1a803b38a714c236abecf577b4.JPG тука е точно mic in

Редактирано от IzKuFeLiQqQqQ (преглед на промените)

• Автор

1 вариант - При влизането там ми показва това: http://store1.upload-bg.info/ce3c4667495fd86265ba0d22dcca7d94.JPG

Там няма микрофон, но забелязах че горе пише output а output е за изкарване на звук затова селектирах input както на снимката: http://store1.upload-bg.info/505cdc97a68be4f5438db8f8e92a5e80.JPG

но в списъка по доло пак няма микрофон затова няма промяна.

2 вариант - Драйвъри доста трудно си намирам точно за звука но съм с същите драйвъри както и на предишния windows при който нямах проблем. А относно ерора.. просто немога да си спомня. Имаше нещо cannot load....run.dll, но просто каквото и да ви кажа ще ви излъжа. Ще пробвам различни методи ако го покаже пак ерора ще го покажа.Проблем с windows не вярвам да има защото все пак е легален(купен)..

3 вариант - Пробвах и с микрофона на камерата ми(който е вграден) същата работа... :X

пробвай с преинстал на драйвърите

сигурен ли си че е в правилната букса :super:(кат по малък бях объркал и затфа не тръгваше моя мик)

дай пик отзаде дет си го сложил

• Автор

Да всичко си е както трябва и реших проблема.

Като дам нали на HD audio input няма микрофон, но трябва да натисна ОК. Като натиснах ОК ми излезе прозорец с няколко категории включително Записване. Това беше намалено напълно и явно от там идва проблема. Мерси. :super:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.