Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се трие профил във Vbox7

Featured Replies

как се трие профил във Vbox7?

как се трие профил във Vbox7?

Vbox7 -> Help

В момента няма обособена такава функция и тя се разработва.

Ако държиш да изтриеш профила си:

изтрий от него клиповете си

изпрати ни мейл с текст “Искам да ми се изтрие профилът <тук напиши името на профила, който искаш да се изтрие>“ на [email protected] от СЪЩИЯ мейл, с който е регистриран профилът ти. Само така можем да сме сигурни, че ни пише наистина собственика му.

профилът ще бъде изтрит до седмица. Моля, не изпращай повече от един мейл.

Ако не помниш мейла си:

Регулярно от сайта се изтриват старите и неизползвани (в които не е влизано отдавна) профили, които са празни.

не влизай повече в него

и профилът ще се изтрие автоматично при следващото триене.

Ако нямаш достъп до профила си:

За съжаление в такъв случай няма как да сме сигурни, че наистина собственикът на профила иска неговото изтриване :)

• Автор

Vbox7 -> Help

В момента няма обособена такава функция и тя се разработва.

Ако държиш да изтриеш профила си:

изпрати ни мейл с текст “Искам да ми се изтрие профилът <тук напиши името на профила, който искаш да се изтрие>“ на [email protected] от СЪЩИЯ мейл, с който е регистриран профилът ти. Само така можем да сме сигурни, че ни пише наистина собственика му.

профилът ще бъде изтрит до седмица. Моля, не изпращай повече от един мейл.

Ако не помниш мейла си:

Регулярно от сайта се изтриват старите и неизползвани (в които не е влизано отдавна) профили, които са празни.

не влизай повече в него

и профилът ще се изтрие автоматично при следващото триене.

Ако нямаш достъп до профила си:

За съжаление в такъв случай няма как да сме сигурни, че наистина собственикът на профила иска неговото изтриване :huh:

кога ще бъде разработена функцията за закриване на профила? И как да си проверя мейла ако съм си го забравил. Кога ще е следващото триене

кога ще бъде разработена функцията за закриване на профила? И как да си проверя мейла ако съм си го забравил. Кога ще е следващото триене

Човече не знам. Това е извадка от Help - функцията в сайта. Няма как да си провериш майла ако си го забравил. Следващото триене ще е най-малко месец след като си опразнил профила от клипчета. Изтрий клипчетата и не влизай повече. Няма по-бърз начин.
  • 10 месеца по-късно...

Аз мога да ти осигуря Бан на IP от сайта ако искаш.За профила също ще стане, но трябва да ми дадеш паролата си.

Аз мога да ти осигуря Бан на IP от сайта ако искаш.За профила също ще стане, но трябва да ми дадеш паролата си.

А случайно видя ли датата на последния пост? Какво ми пишете в теми от преди една година. Сигурно си го е изтрил вече, а и едвали иска IP bann.
  • 2 седмици по-късно...

А случайно видя ли датата на последния пост? Какво ми пишете в теми от преди една година. Сигурно си го е изтрил вече, а и едвали иска IP bann.

Ако е с твоят интелект не мисля, че се е справил.Не знам дали се бориш за модератор тук, но няма да се изненадам, защото да ми отговаряш, че въпросът бил преди една година показва, че малко знаеш, но пишеш само, за да покажеш присъствие.

П.П.

=Регулярно от сайта се изтриват старите и неизползвани (в които не е влизано отдавна) профили, които са празни.

не влизай повече в него==

Това само някой, който няма никаква представа как стоят нещата там би го написал.

Редактирано от vikitoto (преглед на промените)

Ако е с твоят интелект не мисля, че се е справил.Не знам дали се бориш за модератор тук, но няма да се изненадам, защото да ми отговаряш, че въпросът бил преди една година показва, че малко знаеш, но пишеш само, за да покажеш присъствие.

П.П.

=Регулярно от сайта се изтриват старите и неизползвани (в които не е влизано отдавна) профили, които са празни.

не влизай повече в него==

Това само някой, който няма никаква представа как стоят нещата там би го написал.

Боря се за модератор? Е това е върховна глупост.

А цитата, който си извадил е копиран директно от сайта vbox. Даже най-отгоре съм дал източника на информация ... VBOX -> HELP

Боря се за модератор? Е това е върховна глупост.

А цитата, който си извадил е копиран директно от сайта vbox. Даже най-отгоре съм дал източника на информация ... VBOX -> HELP

Знам, че е копиран от там, но това не прави поста ти по-смислен.Ако беше наясно дори нямаше да се пробваш да ми отговаряш и ми е омръзнало да споря с хора, които могат само да четат, но не и да мислят самостоятелно.

Вики , има резон в думите на eminem_vr

Публикувано изображение

1 година не е малко време ... ако искаше още помощ , потребителя направил темата щеше да я ъп-не ... и не обиждай интелектуалното ниво на други хора ... никой не ти е дал това право !

Лек и приятен ден и весели празници на двамата !

Вики , има резон в думите на eminem_vr

Публикувано изображение

1 година не е малко време ... ако искаше още помощ , потребителя направил темата щеше да я ъп-не ... и не обиждай интелектуалното ниво на други хора ... никой не ти е дал това право !

Лек и приятен ден и весели празници на двамата !

Извинявам се ако съм го обидил с нещо, но аз просто отговорих в темата и това, че е от година не беше причина да ме поучава.Омръзнало ми е и хора, които четат правилата(HELP) в някой сайт и вярват в чудеса.Поне за сайта VBOX7 правила, помощ и спам са думи, които имат ново значение.Точно в поста, който е написал за извадките от HELP няма нищо вярно.Профил може да се трие и без да е нужно да пращаш имейл от пощата, с която си се регистрирал.

Как да махна или блокирам профила си в vbox7.com ?ПЛС Спешно ми тряяя ?

Как да махна или блокирам профила си в vbox7.com ?ПЛС Спешно ми тряяя ?

http://www.vbox7.com/help/
  • 3 седмици по-късно...

iskam dami se istriye profila ask_meleyi[email protected]

Много интересни хора сте.Правиш си профил и след два месеца искаш да го изтриеш.Щом даваш и имейла, който си ползвала за регистрацията явно не си наясно, че това вече не е нужно.Не ти изпращат линк на него, с който да си активираш акаунта.

• 2 години по-късно...

Аз мога да ти осигуря Бан на IP от сайта ако искаш.За профила също ще стане, но трябва да ми дадеш парола

направи бан на  ivod11 банът да е завинаги

• 3 месеца по-късно...

Искам да си изтрия профила обаче много любими имам 3300 не ми се играе да ги трия 1 по 1 а съм сложил някъв емайл и не съм влизал одавна там сигурно е изтрит има ли някъв друг начин да ми се помогне ? ника е beckham40o0oo0 emaila mu e [email protected] мерси предварително.

• 2 години по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.