Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с температурата на видеокартата

Featured Replies

Имам следния проблем.Той е свързан с температурата на видеокартата , а тя е Nvidia geforce FX6600 256Mb 128Bi Gainward Power Pack. Като играя някоя игра към половин-един час на резолюция 1024x768 , компютърът започва да насича и да показва най-различни черти. Помогнете ми много ви се моля с най-новите драйвъри съм. OS: Windows Xp Service Pack 3, CPU: Amd Sempron 1.5 Ghz 2200+, RAM: 1.25Gb, HDD:120Gb. Не играя кой знае колко тежки игри , просто искам да не ми прави тези номера!

Редактирано от Daredevil_666
Правопис! (преглед на промените)

провери за подути кондензатори по видеото

А като мислиш , че температурата на видеокартата е проблема , защо не ни кажеш каква е?Ще бъде от полза да разберем на другите компоненти какви са температурите.Този проблем при всички игри ли се проявява или само при някои?

Вентилатора на картата върти ли се? Колко кила прах има набит в радиаторчето? Все пак ще споделиш ли каква е температурата?

Проблема ти се нарича "артефакти". Може също да е причинен от надут/и кондензатори на видеото. Ако не са кондензатори, се издухва с духалка графичния чип и паметта и си готов за нови подвизи. Но всичко това се прави след като се почисти параха, ако все още има проблеми.

EDIT:

Докато стигна до таба и сваря да напиша двама герои се отбелязали вече :)

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

• Автор

Температурата без да съм играл е около 50-55 градуса а като играя се качва на 60-70 винтелатура на картата се върти и ме съмнява да има прах. Проблема е при всички игри

Редактирано от balkan_motors (преглед на промените)

Температурата без да съм играл е около 50-55 градуса а като играя се качва на 60-70 винтелатура на картата се върти и ме съмнява да има прах. Проблема е при всички игри

ОК. Вариантите съм ги описал в предния си пост. Какво очакваш? Програмка да ти реши проблема ли?

Че 70 градуса не са много на един приятел точно същата карта вдига 90/100 градуса и му дава артефакти в някой игри просто намали детайлите и резолюцията :) и да отвори кутията и провери за прах и надути кондензатори не може така да се гадае без дори ти да си видял

• Автор

Тоя проблем го прави от както съм купил картата загубих гаранцията иначе до сега да съм я оправил

Тоя проблем го прави от както съм купил картата загубих гаранцията иначе до сега да съм я оправил

Пробвай по начина, който ти казах намали детайлите и резолюцията на моя приятел само така се оправи :)

И? Как да ти помогнем, какво ти е нужно?

Картата е за сервиз, ако това което сме ти писали ти е непонятно. Само че първо се разберете за цената, и виж какво можеш да си купиш за тях пари първо.

• Автор

Като намаля детайлите и резолюцията най-много да играя два часа и пак същите номера утре ще сваля капака и ще видя как стоят нещата с гадната мършичка

• Автор

Свалих капака.Пуснах компа и видях , че перката на видеокартата се върти ,следователно работи.Изчистих праха (нямаше много) , затворих капака и пуснах everest.Показва , че перката не се върти , да не би проблемът да е софтуерен?

Редактирано от Daredevil_666
Правопис!!! (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.