Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при Linksys WRT54GL

Featured Replies

Проблема се получи след ъпгрейд. След него лампичката на Power-a почна да мига и да не мога да вляза в рутера. Пробвал съм резет 30/30/30 но не помага най интересното е че имам пинг към рутера. Очаквам съвет от ваша страна . Мерси

Забрави , имах два такива. Трябва да си имал много сериозна причина за смяна на фирмуер . Аз лично ползвах един кабел от ebay за 10 долара но аз имах два не знам за един дали си струва . Да го препрограмирваш . Като втора ръка са около 25 долара . http://cgi.ebay.com/JTAG-CABLE-FIX-DEBRICKED-LINKSYS-WRT54G-WRT54GS-WRT54GL-/250512219320?cmd=ViewItem&pt=COMP_EN_Routers&hash=item3a53b11cb8#ht_1655wt_920

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Потърси във форума на dd-wrt! Там има много и добри съвети за възстановяване след неуспешно флашване. Щом имаш ping към него най-вероятно ще можеш да си заредиш някакъв image през tftp. Дори и гаранцията ти към Linksys може да се запази :wors:

Потърси във форума на dd-wrt! Там има много и добри съвети за възстановяване след неуспешно флашване. Щом имаш ping към него най-вероятно ще можеш да си заредиш някакъв image през tftp. Дори и гаранцията ти към Linksys може да се запази :wors:

Ето едно такова ръководство: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Recover_from_a_Bad_Flash
  • Автор

Пробвах да го флашна чрез TFTP , но нещо не ми се получава. Моля някой който успешно се е справил с TFTP да опише точно какво е направил. Мерси.

Пробвах да го флашна чрез TFTP , но нещо не ми се получава.

Моля някой който успешно се е справил с TFTP да опише точно какво е направил.

Мерси.

С оригиналния firmware ли пробва?

И за кой дявол ти е потрябвало да го флашваш? Нали е работил преди това

• Автор

С оригиналния firmware ли пробва?

И за кой дявол ти е потрябвало да го флашваш? Нали е работил преди това

Да с оригинален и това ми е втория такъв рутер .

Прости ихках и двата да са с DD-WRT че много ме олесняват като са с него.

А ма тоя нещо се прецека. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ето едно такова ръководство: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Recover_from_a_Bad_Flash

Здравейте, капитана изкопа много полезно четиво - благодарноности за което!

Арагон, имах подобен проблем и успях по някакъв начин да префлашна от друг компютър. Опитай да дадеш пълен ресет на настройките на лан картата на компа от който конфигурираш рутера, но най добре пробвай от друг компютър (не мога да обясня защо, но при мен се получи).

ПОЗДРАВИ

В пост №5 от този линк е описана подробно процедурата по възстановяване чрез tftp.

Трябва единствено да внимаваш двете устройства /компютъра и рутера/ да са в една мрежа! Най-добре е преди да изключиш рутера да пуснеш ping към него за да си сигурен! Направи статични адреси на лан-картата на компютъра, както е описано. Добре е да си изтеглиш от сайта на Linksys стабилен firmware точно за твоя модел. След като го съживиш можеш да пробваш отново dd-wrt.

• Автор

Много мерси на всички които се озовахте . Проблема се оправи като пробвах да го флашна от друго ПС. Никаква идея си нямам защо не можах даго флашна от мойто PC. И пак Благодаря на всички

• 1 година по-късно...

Преди малко оправих един подобен проблем, прецакан FW от токов удар вероятно.Проблема беше че след като влезнеш в настройките http://192.168.1.1/ нищо не се показваше като хората има само един таб с името "&" и тва е. Номера който ми хрумна е,че ресетнах настройките на моя който е точно същия рутер,рестнах и прецакания от бутона,заредих си файла на FW на работещия рутер смених го с разваления без да затварям нищо.Изчаках да се свърже с pc ,и просто натиснах Upgrade И стана !!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.