Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype 4 ми рестартира компютъра при видео чат

Featured Replies

Имам проблем със Skype версия 4. При видео чат ми рестартира компютъра всеки път когато кликна върху линк или приложение. Опитах с всички версий на Skype 4. Компютъра ми е добър- Dell Core 2Duo 6400,213Ghz, 2.00 Gb RAM. При версия 3.8 този проблем го няма. Не разбирам къде е проблема. Дори и след форматиране и преинсталация на Windows ( XP )проблема е същия !!! Дории да няма нито едно отворено приложение при кликване върху нещо друго директно рестартира машината.

Моля за помощ !! Благодаря предварително на всеки който се отзове !!

Имам проблем със Skype версия 4. При видео чат ми рестартира компютъра всеки път когато кликна върху линк или приложение. Опитах с всички версий на Skype 4. Компютъра ми е добър- Dell Core 2Duo 6400,213Ghz, 2.00 Gb RAM. При версия 3.8 този проблем го няма. Не разбирам къде е проблема. Дори и след форматиране и преинсталация на Windows ( XP )проблема е същия !!! Дории да няма нито едно отворено приложение при кликване върху нещо друго директно рестартира машината.

Моля за помощ !! Благодаря предварително на всеки който се отзове !!

Карай си тогава с 3.8

• Автор

Карай си тогава с 3.8

Благодаря !! Много ми помогна !! Оказва се, че при версия 4 видеото от камерата ми е по добро. Пък и защо да не работя с новата версия? До сега се връщах на 3.8 ,но все пак искам да разбера къде е проблема.

Благодаря !! Много ми помогна !! Оказва се, че при версия 4 видеото от камерата ми е по добро. Пък и защо да не работя с новата версия? До сега се връщах на 3.8 ,но все пак искам да разбера къде е проблема.

За целта трябва да дадеш много повече информация. Баба Ванга я няма вече...

Каква е камерата? Сложил ли си драйвър?

уиндолс ХР но кой по-точно ...sp1,2,3 ??????

Разбрах че си преинсталирал уиндолса, но свали ли скайпа от сайта и преинсталира ли го наново? Ако от там си го свалил първия път, свали го от друго място.

Изключи си Automatic Restart за да разбереш дали при самия рестарт не ти изкарва син екран. Ако ти изкарва такъв направи снимка и го качи.

При преинсталацията на ХР-то един и същи диск ли използваш? Оригинален ли е? Може да е някоя орязана версия. Може и в него да е проблема.

Това е само малка част от нещата които може да са причината.

Все още ли си мислиш че искаш да разбереш какъв е проблема? Ако си мислиш че само може да напишеш - "това ми е проблема" и някой си, от някъде, без никаква информация да помага си се излъгал.

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

• Автор

За целта трябва да дадеш много повече информация. Баба Ванга я няма вече...

Каква е камерата? Сложил ли си драйвър?

уиндолс ХР но кой по-точно ...sp1,2,3 ??????

Разбрах че си преинсталирал уиндолса, но свали ли скайпа от сайта и преинсталира ли го наново? Ако от там си го свалил първия път, свали го от друго място.

Изключи си Automatic Restart за да разбереш дали при самия рестарт не ти изкарва син екран. Ако ти изкарва такъв направи снимка и го качи.

При преинсталацията на ХР-то един и същи диск ли използваш? Оригинален ли е? Може да е някоя орязана версия. Може и в него да е проблема.

Това е само малка част от нещата които може да са причината.

Все още ли си мислиш че искаш да разбереш какъв е проблема? Ако си мислиш че само може да напишеш - "това ми е проблема" и някой си, от някъде, без никаква информация да помага си се излъгал.

Не си мисля такова нещо а съм дал инфо което съм сметнал за нужно. Сега ще дам и допълнителното ! Уеб камера - Logitec STX Communicate (преди седмица сложих нови драйвери).ХР-то e Service Pack 3. Windows е френски и съм го свалял от Интернет преди години.Не е оригинален. Видео картата е със стари драйвъри ,но това е защото използвам телевизора за гледане на филми, а с новите драйвъри има проблем при формат 16/9.

Изключих автоматичния рестарт..... Сега само трябва да пробвам с някой ! Отворен съм и за други предложения !!

Не си мисля такова нещо а съм дал инфо което съм сметнал за нужно. Сега ще дам и допълнителното ! Уеб камера - Logitec STX Communicate (преди седмица сложих нови драйвери).ХР-то e Service Pack 3. Windows е френски и съм го свалял от Интернет преди години.Не е оригинален. Видео картата е със стари драйвъри ,но това е защото използвам телевизора за гледане на филми, а с новите драйвъри има проблем при формат 16/9.

Изключих автоматичния рестарт..... Сега само трябва да пробвам с някой ! Отворен съм и за други предложения !!

Ето го и другото предложение. Слагаш новите драйвъри за видеото и виж дали пак го има проблема..

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.