Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Звук от компютър към DVD

Featured Replies

Искам да направя горе посоченото нещо, но незнам как и искам да се допитам. :) :) ;) Благодаря предварително.Извинявам се ако темата не е за този раздел

Искам да направя горе посоченото нещо, но незнам как и искам да се допитам. :) :) ;) Благодаря предварително.Извинявам се ако темата не е за този раздел

Трябва да имаш кабелче от DVD-то към дъното.

• Автор

Трябва да имаш кабелче от DVD-то към дъното.

Можеш ли да ми кажеш какъв точно кабел, а и също трябва ли нещо от софтуерна гледна точка.Благодаря предварително :)

Предполагам става въпрос за некакво дамашно кино...

Стерео жак към двойка чинчове ти е необходим:стерео жака в звуковата карта,двойката чинчове(лев и десен канал) у ДВД-то!Ей това представлява: http://plazmaxcomputers.com/images/43343.jpeg Черния в компютора,раздвоения в ДВД-то!

Опс...От настройките на ДВД-то му пускаш AUX и звучиш....

Редактирано от gniasanie (преглед на промените)

Почти навсякъде. Във всеки магазин за аудио и видео техника. Мисля че има и в големите магазини като техномеркет, но кажи от кой град си?

• Автор

Почти навсякъде. Във всеки магазин за аудио и видео техника. Мисля че има и в големите магазини като техномеркет, но кажи от кой град си?

В моя град няма техномаркет и е малък но все пак от Пирдоп сам ако ти говори нещо.

Мерси на всички който се опитват да ми помогнат. :rolleyes:

В моя град няма техномаркет и е малък но все пак от Пирдоп сам ако ти говори нещо.

Мерси на всички който се опитват да ми помогнат. :rolleyes:

Ето ти кабел: http://sky.bg/Details.aspx?ID=3551 може да се обадиш да ги питаш дали ше ти го достават и колко пари ще е с доставката(Пирдоп не е далече от София,ама незнам дали ще се навият,пробвай...)

Ако не,като имаш път към София минаваш през некой Техномаркет,Технополис и взимаш!Успех!

• Автор

Ето ти кабел: http://sky.bg/Details.aspx?ID=3551 може да се обадиш да ги питаш дали ше ти го достават и колко пари ще е с доставката(Пирдоп не е далече от София,ама незнам дали ще се навият,пробвай...)

Ако не,като имаш път към София минаваш през некой Техномаркет,Технополис и взимаш!Успех!

Само да попитам дали в ofice 1 се намира такав вид кабели :rolleyes:

Само да попитам дали в ofice 1 се намира такав вид кабели :rolleyes:

да,намират се.аз лично съм купувал от там.

• Автор

да,намират се.аз лично съм купувал от там.

Мерси много на всичи само не ми стана ясно как е името на кабела защото ще трябва да кажа в офис 1 като отида.. Само тва кажете и ви оставям на мира :cool: :cool: :blink:

кажи им от едната страна да е с двойка чинчове,а от другата с 3.5мм стерео жак. :cool:

Мерси много на всичи само не ми стана ясно как е името на кабела защото ще трябва да кажа в офис 1 като отида.. Само тва кажете и ви оставям на мира :blink: :blink: :blink:

Стерео жак към двойка чинчове :cool: За техническото наименование немога да кажа има ли,няма ли и как е :cool: ,но няма да го сбъркат,спокойно!

Едитнато:изпревариха ме... :hush:

Aко е по-ново ДВД-то,тези букси отзад ги няма.Начините са два тогава - Euro AV изход към 3.5 за компютъра или двoeн 3.5 от аудиo изход към компютъра.

Редактирано от Hibernate (преглед на промените)

Aко е по-ново ДВД-то,тези букси отзад ги няма.Начините са два тогава - Euro AV изход към 3.5 за компютъра или двoeн 3.5 от аудиo изход към компютъра.

Досега не съм срешал DVD плеър без чинчове - а те са и по- удобни от SCART конектора.

Досега не съм срешал DVD плеър без чинчове - а те са и по- удобни от SCART конектора.

Е,аз съм точно на такова. 2008 го закупих - Sony DVD Home theatre system DAV-DZ231 . Поразгледай снимки и ще видиш че липсват чинчовете :whist:

Е,аз съм точно на такова. 2008 го закупих - Sony DVD Home theatre system DAV-DZ231 . Поразгледай снимки и ще видиш че липсват чинчовете :speak:

продават се и преходници от скарт към чинч и с тях става. http://www.shopmania.bg/shopping~online-kabieli-adaptori~buy-hama-42353-priekhodnik-chinch-1xvideo-2xaudio-skart-in-out~p-1417256.html за ей това говоря.не гледай цената има ги и по 2-3лева.

продават се и преходници от скарт към чинч и с тях става. http://www.shopmania.bg/shopping~online-kabieli-adaptori~buy-hama-42353-priekhodnik-chinch-1xvideo-2xaudio-skart-in-out~p-1417256.html за ей това говоря.не гледай цената има ги и по 2-3лева.

E aз за това говорих,EURO AV букса с тези чинчове и отделен кабел към компютъра,ама качеството не е такова,каквото е от Аудио 3.5 изход.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.