Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

аудио усилвател за pc

Featured Replies

Тъй като нищо не разбирам по темата искам да се осведомя за някой неща.

1.Искам да си купя усилвател който да получава сигнал от комп.Избрах си този http://audio-tehnika.com/?l=bg&pid=921&p=1&ipp=8 искам да знам дали става изобщо за тази цел, дали е добър и ако не дайте предложения за други.

Ще захранва ръчно изработена бас каса с говорител 15''.

Ако има и други неща които трябва да знам споделете ги, бъдете изчерпателни.

Благодаря предварително

1.Искам да си купя усилвател който да получава сигнал от комп.Избрах си този http://audio-tehnika.com/?l=bg&pid=921&p=1&ipp=8 искам да знам дали става изобщо за тази цел, дали е добър и ако не дайте предложения за други.

Благодаря предварително

ми май якичък ми се чини тоз усилвател. то инчовете мани ами колко вата е говорителя , да не вземе да изгори...

Усилвателя е 2 по 200 вата и съпротивлението да е 4 ома(поне тей пише) едно че трябва да знаеш колко вата ти е говорителя но трябва и да знаеш колко ома е и така ще си направиш равносметка дали ще изгори или не. Ако баса ти е 4 ома и му стане нещо на усилвателя знай че не е от каналите а просто калпав усилвател. A ако се откажеш от този усилвател провери из заложните къщи може да намериш нещо хубаво !

Редактирано от h0us3_m4n1a (преглед на промените)

Усилвателя е 2 по 200 вата и съпротивлението да е 4 ома(поне тей пише) едно че трябва да знаеш колко вата ти е говорителя но трябва и да знаеш колко ома е и така ще си направиш равносметка дали ще изгори или не. Ако баса ти е 4 ома и му стане нещо на усилвателя знай че не е от каналите а просто калпав усилвател. A ако се откажеш от този усилвател провери из заложните къщи може да намериш нещо хубаво !

Първо, съмнява ме да ти е 150 вата говорителя. Само него ли ще захранваш? Ако да, няма смисъл от толкова мощен усилвател...

Включвай смело .Този усилвател е не повече от 2*20/30вт ,тези 200w pmpo са абсолютна измама, няма какво да изгориш .

Важно е , тонколоните да са 4ом или повече.

Ето малко инфо от Wiki:

"Actual ratings compared

To get an idea of the relationship between PMPO watts and watts "RMS", consider the following numbers advertised for some current loudspeakers. These models have been selected at random, and inclusion in or exclusion from this list is neither a recommendation nor a criticism.

* Teac PM-100 3D surround-sound speakers: 16 W RMS, 180 W PMPO

* Kinyo "200 W" PC speakers: 3 W RMS, 200 W PMPO

* Philips Fun Power Plus MMS-102 PC speakers: 10 W RMS, 120 W PMPO (The Philips data sheet mentions only the "RMS" value; the PMPO value is claimed by retailers.)

This list shows that PMPO figures are hugely exaggerated compared with the "RMS" values used by professionals. It also shows that there is little consistency in how much the figures are exaggerated making them almost totally meaningless."

Успех :)

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

1.Искам да си купя усилвател който да получава сигнал от комп.Избрах си този http://audio-tehnika...d=921&p=1&ipp=8 искам да знам дали става изобщо за тази цел, дали е добър и ако не дайте предложения за други.

Благодаря предварително

От компютъра ще изкараш стерео сигнал и само тази бас каса няма да ти върши никаква работа. Погледни същия усилвател с комплект колони към него http://audio-tehnika.com/?l=bg&pid=574&p=1&ipp=8 така ще може да си вдигаш достатъчно джабала.

От компютъра ще изкараш стерео сигнал и само тази бас каса няма да ти върши никаква работа. Погледни същия усилвател с комплект колони към него http://audio-tehnika.com/?l=bg&pid=574&p=1&ipp=8 така ще може да си вдигаш достатъчно джабала.

С тези колони които му препоръчваш ще взриви блока :brick wall: :brick wall: :brick wall:

С тези колони които му препоръчваш ще взриви блока ;):D :D

Едва ли с тези колонки ще взриви блока, но за тези пари повече не може да се желае. Качеството е далеч от аудиофилско но пък за сигнал от компютър за слушане основно на МР3 и гледане на филми е пре достатъчно, а и мощността удовлетворява за една стая.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.