Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на видеокарта

Featured Replies

Здравейте

реших да си сменя старата видеокарта(GeForce4 MX 440 with AGP 8X)

и се двоумя между SAPPHIRE AGP RAD 9600PRO AD 256M TVO BOX

и ASUS AGP GF6 N6200 256M TVO BOX 6200

струва ми се че RAD 9600PRO е по-добра, но не знам дали е добра за моята система :

Processor: Intel Celeron D 330 2666 MHz

Coprocessor: Internal

CPU Clock: 2672.9 MHz (20.0 x 133.6 MHz QDR)

Level 1 Cache: 16kB+12k uOp (data+instr.)

Level 2 Cache: 256 kB

Motherboard OEM: Asustek Computer Inc.

Board Model: ASUSTeK Computer Inc. P4P800-E

BIOS Version: 12/06/04©2002 American Megatrends, Inc. All Rights

Chipset Vendor: Intel Corporation

Chipset: 82865G/PE/P, 82848P DRAM Controller / Host-Hub

Southbridge Vendor: Intel Corporation

Southbridge: 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) LPC Interface Bridge

DMI/SMBIOS Version: 2.3

Memory Size: 523504 kB (511.23 MB)

System Memory: 512 MB

Мерси предварително :)

6600 чиста с 128МВ памет е твоята карта. Забрави за морално остарялата 9600 па макар и Про-сегашните бройки са с някакви гадни 5нс памети работещи на 200МХз и с нищо не са по-добри от едно 9550 което е с около 15-20$ по-евтино, или за скъпата 6200 която е само с 4 конвейра, а цената и е почти колкото чиста 6600, а и при този клас карти 256МВ видеорам са напълно излишни. За около 100$ си вземаш едно Galaxy 6600 128MB и се радваш.

Аз съм с ASUS N6600 което използва чипсет на nVIDIA 6600.

Мога да ти кажа ,че не съм бил по доволен.Всички приложения и игри си работят на ма макс.

• Автор

Благодарности на всички и специално на lordjohn за линка - ревюто е страхотно :wors:

ами аз бих ти препоръчал да си вземеш 6600GT които можеш да моднеш прекрасно и да получиш същата производителност като 6800GS е със малки разлики естествено. Мисля че и показателя - цена/производителност е добър - такаче те оставям сам да си решиш !

ами аз бих ти препоръчал да си вземеш 6600GT които можеш да моднеш прекрасно и да получиш същата производителност като 6800GS е със малки разлики естествено.  Мисля че и показателя - цена/производителност е добър - такаче те оставям сам да си решиш !

<{POST_SNAPBACK}>

И какъв мод ще му направиш на 6600GT-то ако не е тайна...? Можеби ще му отключиш останалите 8 пайпа или пък останалите 3 вертексни шейдъра, а може и на паметта, 256бит шина да и сложиш?

Не го приемай като заяждане, но на 6600GT, освен овърклок нищо друго неможеш да направиш. И като се има предвид, че по дефалт 6600GT-то си е изцепено почти до дупка и грее доста, ще стигнеш някъде до към 550-600мхз за ядрото и от 1000-1100мхз за паметта (най-вероятно със смяна на охлаждането на видео процесора и допълнително охлаждане на паметта), при положение, че дефалт честотите са 500мхз за ядрото и 900-1000мхз за паметта.

Редактирано от morfei1 (преглед на промените)

ее вие убихте всичко детско в мен. сега ме карате да се замислям за 6600 sad.gif а не искам щото не ми се дават толкова парички нещо ама явно ще се наложи. аз бях решил нещо по-слабичко дето да ми върши работа още няколко месеца като Radeon 9550 128MB. ебати явно ще събирам. проблема сякаш е само в това че докато реша да си взема 6600 или нещо по-така ще са излезли нови изроди и от към карти и от към игри и пак ще има много мислене... иначе колко ме радва факта че не само аз се мъча с тия избори biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.