Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

онлайн пазаруване от Техномаркет

Featured Replies

Здравейте,напоследък ми прави впечатление,че в сайта на Техномаркет се продават телевизори онлайн на прекрасни цени.Там пише,че пазаруването е чрез сайта или за софиянци е посочен магазин.Някой може ли да ми каже как да разбера дали за офертата,която тече за съответния ден има още налични количества.Мерси предварително

Поръчваш си нещо и ти се обажда една кифла, която ти казва, че този модел не е наличен и да си избереш друг. Така почти с вероятността на тото 2 може и да уцелиш. Най-добре е да отидеш на място и да видиш за какво става дума...

• Автор

Поръчваш си нещо и ти се обажда една кифла, която ти казва, че този модел не е наличен и да си избереш друг. Така почти с вероятността на тото 2 може и да уцелиш. Най-добре е да отидеш на място и да видиш за какво става дума...

лошото е,че съм от дълбоката провинция иначе да съм дотърчал.а цените на тези промоции са си доста привлекателни

Да на Техномаркет има хубави цени за различните продукти в онлайн магазина , но има една точка в описанието "Обновен (refurbished) " , което означава , че този продукт вече е дал някакъв сериозен проблем и е връщан в завода за подмяна на компоненти и не е ясно дали през тези 24 месеца гаранция , които им дават няма да стои повече време в сервиза отколкото да е в дома Ви :eek:

• Автор

Да на Техномаркет има хубави цени за различните продукти в онлайн магазина , но има една точка в описанието "Обновен (refurbished) " , което означава , че този продукт вече е дал някакъв сериозен проблем и е връщан в завода за подмяна на компоненти и не е ясно дали през тези 24 месеца гаранция , които им дават няма да стои повече време в сервиза отколкото да е в дома Ви :clap:

мерси за този жокер,ще го имам предвид

Да на Техномаркет има хубави цени за различните продукти в онлайн магазина , но има една точка в описанието "Обновен (refurbished) " , което означава , че този продукт вече е дал някакъв сериозен проблем и е връщан в завода за подмяна на компоненти и не е ясно дали през тези 24 месеца гаранция , които им дават няма да стои повече време в сервиза отколкото да е в дома Ви :)

Което от друга страна (може) да бъде гаранция че сервиза да си свършили работата и продукта няма да прави проблеми. Въпрос на късмет. Дали ще си купиш нещо ново и ще си станете близки със сервиза или ще си вземеш refurbished/remarketed продукт и ще работи 10 години - това е въпрос на шано. Аз примерно не бих си взел такъв продукт, но това не променя евентуалните му плюсове. Ако имам две коли, едната на 0 километра и другата на 10 000, познай с коя ще тръгна на дълъг път.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

И аз съм от "дълбоката провинция" и също бях решил да си купя телевизор он-лайн. Оказа се обач, че този начин на търговия в България наистина е предназначен за "дълбоката провинция". Няколко мои приятели пазаруваха по този начин и се оказа, че телевизорите са мостри навъртели над хиляда часа в магазина. Няма лошо, но никъде не се вижда дали ще ти изпратят нов или полу-нов телевизор. Абе хубава работа ама българска. За това запалих колата, минах 40 км и си избрах каквото ми хараеса.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.