Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при регистрация на уиндоус

Featured Replies

Здравейте!Имам проблем при регистрацията на Windows 7 Home Premium , изписва ми грешка(KB 938450/0xC004C008) , какво означава това и как мога да реша този проблем?Благодаря предварително. :):baby::baby: HP PAVILION DV6-1277EL е лаптопът.

оригинален лиценз ли ползваш

• Автор

Това е когато е активиран 10 пъти,но аз съм го рестартирал само 2пъти и това(KMS)не знам за какво е,и какво трябва да направя

Това е когато е активиран 10 пъти,но аз съм го рестартирал само 2пъти и това(KMS)не знам за какво е,и какво трябва да направя

Windows - а от интернет ли е или си си го купил ? Или е бил със самия лаптоп и използваш key - я, който ти е залипен под самия лаптоп ? :blink:

• Автор

HP е със оригиналена VISTA след което от HP имаше оферта за ((win.7) закупих 2бр.инсталирал само единия комплект дискове,като пробвах другия показва същото, а и двата си имат стикери,А МОЖE ЛИ да е проблем в клавиатурата ,защото в момента съм без оригиналната клавиатура

обади се на Майкрософт България и обсъдете проблема

ако наистина ключа е оригинален няма от какво да се притесняваш

http://support.micro...?ws=mscom&ln=bg

за да не го търсиш като луд: (02)9657100

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• Автор

Aquaris ,мерси ,но проблема е че не съм в България,но ще пробвам да се свържа с Майкрософт BG.

аааа, ама ясновидци не работят във форума - или поне аз не знам

такава информация се съобщава навреме

мс си иамт такъв телефон за повечето страни по-света - влизаш в страницата за съответната страна и търсиш

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• Автор

Добре извиняваите,просто исках ако може да реша проблема с българска помощ,защото на друг език е по трудно,но мерси все пак :cool:

Понеже съм без оригинална клавиатура,може ли това да е проблема?

вероятността според мен е твърде малка за това

• Автор

Добре,ще търся да видя как да реша този проблем.Благодаря ти.

Обади се по тел.на Мicrosoft БГ,който е дал Aquaris това,че си извън България не е проблем.По тел.ще ти дадът напътствия как да си активираш windows-a(ако е лицензиран де).Преди 4/5 месеца имах същия проблем по тел. си го активирах от Германия. Успех

• Автор

Един приятел се обади от българия и човека от ( Мicrosoft БГ)му даде тел. в италия(в италия работя)и каза че нищо не може да направи тои от българия.Каза че тази грешка която изписва (KB 938450/0xC004C008) е че е деиствително активиран 10 пъти,НО АЗ НЕ СЪМ ГО АКТИВИРАЛ ТОЛКОВА ПЪТИ.Дори втория комплект дискове не е активиран нито ЕДИН ПЪТ.Добре мерси на всички които се опитаха да ми помогнат,незнам ще се мъча някак да реша тази ГАДОСТ. :blink:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.