Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с драйвер за MP3/MP4

Featured Replies

Здравейте , преди да ви помоля за помощ искам да предупредя ,че изобщо не съм на " ТИ " с компютрите , затова ще ви помоля да обяснявате , като за блондинка / + това наистина съм такава ;) /. Та така вчера си купих ето това плеарче Diva FX52FX52_middle.jpg , но нещо имам проблем с качването на музика на него. Нали в кутийката си имаше едно кабелче , което свързах към компютъра с надеждата , че директно ще мога да кача , но нещо не станаха работите.

Та значи изписа ми , че няма подходящ драйвер или нещо такова. В кутийката имаше също едно дискче , на което пишеше DRIVER и по някаква логика се досетих , че вероятно тук е проблема. ;) Нооо.. сложих го това дискче на него има някаква програма , но не мога нищо да и разбера .. Кажете какво да направя , че ще пътувам скоро и плеара наистина ми трябва. Ако ви трябват някаква допълнителна информация , за да ми помогнете - казвайте. :eek:

Пробва ли друг USB вход ?

На самия диск нищо не можеш да разбереш, че на какъв език е ?

Направи Скрийншот(снимака със бутона Print Screen, който е близост до F12)lol за да видим менюто на диска с драйвера. След това стартирай Paint Ctrl + V -- Save .jpg и го качваш някъде например prikachi.com

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

• Автор

Прогрмата е AVI Converter. Това има на диска , но тази програма не е ли за конвертиране на видео файлове ?

Ето тези картинки има на диска , но според мен това е за качване на клипчена sad.gif

Ето :

http://i50.tinypic.com/15jz2o.jpg

http://i45.tinypic.com/wiqxxc.jpg

http://i50.tinypic.com/2weyk8w.jpg

http://i49.tinypic.com/c7qxt.jpg

http://i50.tinypic.com/30kvbzd.jpg

http://i45.tinypic.com/n55zyd.jpg

http://i49.tinypic.com/w8vx4o.jpg

http://i50.tinypic.com/v8haad.jpg

http://i47.tinypic.com/14akbia.jpg

На ръководството пише следното :

Свержете плейъра с компютър и свалете музикални файлове. Няма нужда да инсталирате драйвери за WIN2000/XP/ME Операционни системи. Но ако използвате Windows98/SE, трябва да инсталирате драйвери преди употреба / вижте секцията Driver Installation , но къде е тази секция ? /. Аз , като казвам, че съм зле с тия работи, наистина е така ! :cool:

А ти с кой Windows си ?

Би трябвало като вкараш usb-to да ти го отчете.

В диспечера на устройствата показва ли ти самото устройство на Diva при контакт с usb ?

• Автор

:cool:То , точно това е проблема , че все едно нищо не съм сложила.

На упътването пише още , че когато плейъра се свърже със ПС , трябва да се види нова буква в Май Компютър. Но въпреки , че съм го свързала там не откривам нищо ново свързано. ???

На упътването пише още , че когато плейъра се свърже със ПС , трябва да се види нова буква в Май Компютър.

Да, като при мен. Пак ще те питам ! В диспечера на устройствата показва ли ти самото устройство на Diva при контакт с usb ?

1628410b.jpg

1628390Y.jpg

Не , нищо не показва. sad.gif

Ами според мен може проблемът ти да се реши по-няколко начина:

- викаш твой съсед,познат,близък приятел

- изтегляш си програмката TeamViewer и молиш някой от тук или от скайп да ти помогне от разстояние

Не казваш, нито с кой Windows си, нито какъв антивирусен софтуер ползваш.

• Автор

Ох ,много сложна работата , бе.

Няма ли някакъв начин просто да свържа проклетия кабел и да прехвърля музиката ? :)

• Автор

Още нещо не разбирам , защо изобщо са нужни тези драйвери ? Със Windows XP съм и мисля , че веднага трябва да ми го открива новоно устройство , нали така ?

Къде е проблема , тогава и да връщам ли плеъра ?

@Infinity33 имаш ли някакви други устройства на USB портовете

каква е Операционната ти система

опита ли да пуснеш плеъра на друг компютър?

• Автор

saentist нямам други устройства ,със Windows XP съм , и да пробвах и на лаптопа , но там положението е същото - изобщо не ми показва , че съм свързала някакво у-во

/ системата е същата / . Утре ще дам кабела и плейъра на един приятел , и ако и на неговия компютър не станат нещата , значи проблема вероятно е в кабела ? Ще ходя до магазина и ще видя от там какво могат да направят. Пари едва ли ще видя , но поне кабел..

saentist нямам други устройства ,със Windows XP съм , и да пробвах и на лаптопа , но там положението е същото - изобщо не ми показва , че съм свързала някакво у-во

/ системата е същата / . Утре ще дам кабела и плейъра на един приятел , и ако и на неговия компютър не станат нещата , значи проблема вероятно е в кабела ? Ще ходя до магазина и ще видя от там какво могат да направят. Пари едва ли ще видя , но поне кабел..

може да пробваш да си ъпдейтнеш Windows Media Player -a .. ако си с по-стар..пробвай да сложиш Windows Media Player 11,щото и аз съм имал такива проблеми и след инстал на тоя плеър са се оправяли..

Глупости, какво общо има WMP с usb-устройствата. Това все едно да твърдиш, че м/у игрите и кодеците има връзка.

Infinity33 мен ме съмнява да не е от самия Diva много на куча марка бие. :>

Колко памет има ? Карта има ли ? Или тя май беше вградена...

Аз имам тука един Diva FX-79 не е мой и като го ръгна в usb-то ми го показва веднага.

• Автор
:speak:Аз хубаво исках Филипс , какво се заблудих с тая Diva= Иначе в момента плейъра е в един приятел, който определено си разбира от тия неща и не стане ли утре ще ходя в Германос да видя какво могат да направят. :huh:

Глупости, какво общо има WMP с usb-устройствата. Това все едно да твърдиш, че м/у игрите и кодеците има връзка.

Аз имам тука един Diva FX-79 не е мой и като го ръгна в usb-то ми го показва веднага.

има,има,някой плеъри искат WMP9 и нагоре... за да ги подкараш

има,има...въпреки че нейното може и да не е от тва.Имам си ей тука едно плеърче,което не тръгва и не тръгва докато не му инсталирам WMP11,имам предвид от 9 нагоре..Може и от ъпдейти да е,кой знае.. Windows си е Windows :)

Днес ми подариха един Mp4 player, неизвестна марка неизвестен модел единствено на него пише 4 Play. Менютата и всичко останало е като на всеки SANG player, на вид е имитация на iPod Nano. На диска с драйверите няма за Windows 7, а аз съм точно с него. Самия Windows не успява да намери сам драйвери след като включа плейьра. Проблема е там, че дори не го засича като Mass Storage Device, като флашка. При един приятел на XP всичко работи перфектно без инсталация на драйвери.

Ако някой има идея как да реша проблема, да не си мълчи а да казва :)

Пробвал съм доста варианти... Има firmware update софтуер на диска, но плейьра е толкова неоткриваем, че никаде не мога да му намеря firmware. Пробвах с инсталация на драйверите под съвместимост с XP и пак нямаше резултат. Рестарти, смяна на USB драйверите на Windows-а и нищо не работи....... Единствено, след като го включа в USB-то, почва да се зарежда и нищо друго.

:):)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.