Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сървър през XAMPP

Featured Replies

Направих си личен сървър за една игра и досега го хоствах през хамачи за да могат и други хора да играят във него, но реших да го хоствам през сайт, така че хамачито да не е нужно. Знам за 2 хубави сайта които са dyndns и no-ip, но нямам никаква идея как да направя така че хостовете които съм си създал там да направя така че да работят. Знам че трябва да се направят някакви настройки на рутера със порт-форуардинг или нещо такова, но нямам идея как. Ако някой може да ми помогне, ще съм много благодарен. Рутера ми е модел Edimax EW-7318Ug. Ето картинка от това как изглежда моя port-forwarding- ЦЪК

Относно Port Forwarding на Private IP слагаш вътрешното IP което трябва да е от сорта на 192.168.1.XXX а на обхвата на портовете слагай 1024-65534

• Автор

Пробвах но само със порт-форуард не успях. Да не би да трябва да имаш някакъв определен вид ип ??? Защото настройките на рутера ми са на PPPoE xDSL.

Слагаш в Private IP - локалното IP на сървъра. За Port Range ти трябва само 80-ти.

После на dyndns му задаваш външното ти IP (можеш да го провериш тук) и си готов.

Ако имаш на сървъра Windows Firewall включен - добави му 80 порт в изключенията.

А, да - и интернета трябва да ти е с реално IP за да стане...

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.