Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с интернета

Featured Replies

Значи от Пловдив съм и интернета ми е на Нет Груп. Нямах проблеми преди, обаче преди 2 дена нещо стана. Пускам аз да тегла нещо от замунда, тамън иде на 3 - 4 мб/сек и ми падне нета, скайпа ми се спира, не мога да отварям страници, и тегла торента с макс 10 кб/сек. Седи така 2-3 мин, качи се пак на макс и хоп пак се бугне и така непрестанно. Моля за помощ .. ! :) :) :)

860004371.png

Докато върви теста ако падне започва да показва 7-8 мегабита/сек, и като се оправи пак се качва на 80 ...

МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!!!

Редактирано от Philippsa (преглед на промените)

Значи от Пловдив съм и интернета ми е на Нет Груп. Нямах проблеми преди, обаче преди 2 дена нещо стана. Пускам аз да тегла нещо от замунда, тамън иде на 3 - 4 мб/сек и ми падне нета, скайпа ми се спира, не мога да отварям страници, и тегла торента с макс 10 кб/сек. Седи така 2-3 мин, качи се пак на макс и хоп пак се бугне и така непрестанно. Моля за помощ .. ! :) :) :)

860004371.png

Докато върви теста ако падне започва да показва 7-8 мегабита/сек, и като се оправи пак се качва на 80 ...

МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!!!

Оплачи се на съпорта на доставчика ти. Само не ми казвай че нямат телефон за контакт. Пусни едно MTR - направи тестове до гейта, dns-ите и трейс и пинг и се оплачи на доставчика ти. Виж дали случайно мрежовата ти карта работи с пълния си капацитет и само с полвината от него.

• Автор

Как да проверя това за мрежовата карта.... пише си 100.0 мбит/сек... Сега ще звунна на доставчика ..

П.П Възможно ли е проблема да е в торента? Защото пуснах друг и си го тегли без проблеми.

Редактирано от Philippsa (преглед на промените)

Как да проверя това за мрежовата карта.... пише си 100.0 мбит/сек... Сега ще звунна на доставчика ..

П.П Възможно ли е проблема да е в торента? Защото пуснах друг и си го тегли без проблеми.

Смени клиента - изтегли си PingPlotter free и направи тестове.

• Автор

Кое трябва да гледам в тестовете? Неразбирам много...

Кое трябва да гледам в тестовете? Неразбирам много...

Загубите разбира се. Освен тях времената.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.