Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при skype 3.8

Featured Replies

Здравейте! Имам едно запитване - аз съм с Windows 7 ultimate и скайп 3.8 не ми тръгва добре. Пример - Като искам да пусна Skype и изкам да пусна още един Skype със skypeLauncher , то не ми отваря нов skype, а същия който съм пуснаал преди. Ако имате решение ми отговорете тук или на skype - to6ito4

Незнам кой го е казал че не върви на 7 ...ЕТО КАК: 1. Теглиш http://www.mediafire.com/?ey9mrp1dp1o 2. Поставя се в директорията на скайп C:\Program Files\Skype\Phone -за 32bit версия, или C:\Program Files (x86)\Skype\Phone за 64bit Работи спокойно :ph34r:

Моля някой да ми помогне спешно е! Значи моя проблем е, че без да искам си обнових скайпа на по-новата версия..., но при нея Скайп Лаунч не работи.. и моля за съвет или д ами обясните подробно какво да направя, за да мога да си пускам 2-ри скайп с тази версия.. или да ми кажете как да я изтрия и да си инсталирам старата, като тук ми се появява друг проблем... изтривам всички фаилове на новата версия, тегля скайп 3.8 и почвам да инсталирвам, но ми дава, че.. вече съществува по-нова версия на скайп на този компютър, а аз съмс и изтрия фаиловете, и като дам на търсачката и напиша скайп не ми излизат др фаилове.. :whist:

Моля някой да ми помогне спешно е! Значи моя проблем е, че без да искам си обнових скайпа на по-новата версия..., но при нея Скайп Лаунч не работи.. и моля за съвет или д ами обясните подробно какво да направя, за да мога да си пускам 2-ри скайп с тази версия.. или да ми кажете как да я изтрия и да си инсталирам старата, като тук ми се появява друг проблем... изтривам всички фаилове на новата версия, тегля скайп 3.8 и почвам да инсталирвам, но ми дава, че.. вече съществува по-нова версия на скайп на този компютър, а аз съмс и изтрия фаиловете, и като дам на търсачката и напиша скайп не ми излизат др фаилове.. :whist:

В раздела има няколко теми в които сигурно стотици пъти е обяснено как се пуска няколко скайпа едновременно без да има нужда от Скайп Лаунч

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Незнам кой го е казал че не върви на 7 ...ЕТО КАК:

1. Теглиш http://www.mediafire.com/?ey9mrp1dp1o

2. Поставя се в директорията на скайп C:\Program Files\Skype\Phone -за 32bit версия, или C:\Program Files (x86)\Skype\Phone за 64bit

Работи спокойно :yanim:

благодаря ти много пич :) много ми помогна :)

благодаря ти много пич :grimace: много ми помогна ;)

Хах.. Няма защо :crying10:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.