Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

май нещо около записвачката се е бъгнало

Featured Replies

Много моля да ме извините, ако темата не е за тук, не знам къде да я пусна.Дано да мога и да обясня какво не е наред. sad.gif

От известно време записвачката ми работеше все по-рядко, докато накрая отказа.Не щеше да чете никакви DVD дискове. Мислех, че проблемът е в нея, но реших да пробвам с хелпа на уиндоуса дали няма да открия някаква друга причина , защото според мен на бозичката й е време за преинсталация. Та следвах съветите и се оказа, че CD-та се отварят без проблем. Следващият съвет беше да проверя дали Windows Media Player ще отвори DVD-то. За моя изненада се оказа, че може. Доколкото разбрах с бедния ми английски от следващия съвет, препоръчват ми да направя нещо с "DVD decoder". В Гугъл информация много, но все да инсталирам това нещо, дето не го знам какво е, ако компът ми е нов и т.н. А пък доскоро нямах никакви проблеми с пускане на DVD дискове или със записването им. Затова реших, че нещо се е бъгнало. Не мога и да преинсталирам, защото дискът с уиндоуса не тръгва. Дали някой може да ми даде съвет? :huh:

Аз съм с Windows XP Professional, Service Pack 2, Видеокарта ATI Radeon X1200 Series (700 MB), не съм инсталирала никакви допълнителни кодеци... А, да, и всичко , което може, ми е на български...заради което разбирачите ми се карат. Вчера проверявах за вируси и други гадинки с Avira,Malwarebytes' Anti-Malware и Spybot - Search & Destroy - май няма. Не знам каква друга информация ви е нужна.

Само с DVD ли се получва така,защото на лаптопа писачката ми само чете CD-r,но дава грешка при запис,а DVD нито чете,нито записва.

Казаха ми че ще трябва да я сменям.

• Автор

Не съм сигурна, че разбрах добре въпроса, но честно казано, не знам. Аз имам само едно - едничко CD, все си купувам DVD дискове. Та с него пробвах - чете го без проблем. А дали може да записва на CD - не знам. Ще взема утре да купя едно и ще опитам. Всъщност и сега мога да пробвам, ако има свободно място на CD-то. Дори не знаех, че записвачката може да се повреди избирателно...

Мда... наложи се 2 пъти да пъхна CD-то , за да тръгне. Може пък да си е от записвачката. Просто не разбрах как плеъра отвори филм на DVD, което не съществуваше според компютъра. Ще трябва да се погледне железарията. Извинявайте за темата, може да я изтриете.

Редактирано от tdkr (преглед на промените)

ако мислиш,че няма да можеш да се справиш,извикай някой приятел,който разбира-пробвай да обновиш фърмуеъра на записвачката до най нова версия(спират се всички отворени програми и се пуска процеса,като през това време не се пипа нищо-около 2-3 минути).ако и след този опит продължава да се инати,по добре си купи нова-по 35-40 лева са.Успех.

На колко време ти е записвачката?Ако е на около 3-години и пък ако случайно е LG направо си е за смяна.А забелязяла ли си кога и как се появи проблема,като вземат да се скапват записвачките първо отказват да четат CD+R и DVD+R , а минусите няма проблем докато не се скапе напълно и откаже да чете и тях.Виж да не е DVD+ това което имаш.Пробвай с DVD-R.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.