Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте монитор до 400 лв. 16:9 1920:1080

Featured Replies

Здравейте,

доста гледах модели, но така и не се спрях на някой конкретно.

Бюджет: до 400 лв. с ДДС

Тъй като се отказах от покупката на телевизор и се насочих към монитор, понеже ще ми върши повече работа, ми се иска да е възможно най-долям - 24 инча.

Ще се ползва за работа, ряядко игри и не рядко филми.

Видеокартата е Радеон 1600х - DVI и HDMI изходи.

Благодаря предварително за всички препоръки :beer:

• Автор

Благодаря за предложението ще го имам впредвид, но съм малко скептичен към Acer.

Знам, че бюджетът е малък, но видях, че има и 24 инчови за горе-долу тези пари (този е 23.6) и другото е, че има колонки - предочитам парите за колонки да са отишли за по-качествени компоненти.

Благодаря за предложението ще го имам впредвид, но съм малко скептичен към Acer.

Знам, че бюджетът е малък, но видях, че има и 24 инчови за горе-долу тези пари (този е 23.6) и другото е, че има колонки - предочитам парите за колонки да са отишли за по-качествени компоненти.

За тия пари монитора е трепач-FULL HD,диодна подсветка и т.н.!Имам същия,но 22"-нема кво да го коментирам-изключително съм доволен!Отиди и го виж на место-ако ти хареса ок,ако не-ще има и други предложения!Относно разликата от 0.4 инча-за 16:9 монитор мисла,че е смешна работа-1см разлика в диагонала при 24" вервай ми нема да ги усетиш,ама монитора е точно 24"-справка: http://www.acer-ee.com/acer/product.do?link=oln85e.redirect&changedAlts=&kcond48e.c2att101=-1&CRC=2759084358#wrAjaxHistory=0 и избираш V243HL и от там Technical specifications!

"kmvasilev",ако не ме лъже паметта може да сподели лични впечатления от монитора!

В крайна сметка избора си е твой и най-доволен би бил,ако видиш който и да е монитор на живо!

Редактирано от gniasanie (преглед на промените)

• Автор

gniasanie много благодаря за предложението, определено ще му хвърля сериозно око ;) ... а щом имаш и директни впечатления, още повече

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.