Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Достъп до интернет

Featured Replies

Здравейте. В следващите два/три месеца ще ми се налага да пътувам из България и искам да си взема някакъв преносим интернет, макар и бавен, колкото да мога да влизам по сайтове и да използвам скайп. Мислех си за тези мобилните, които предлагат Мтел, Глобул и Виваком, но всичките са с някакви обвързващу договори от по година и повече, и 35лв. на месец да плащам толкова време, като ще го използвам само два/три месеца... пък и, ако надвиша определеи мегабайти или каквото беше там, не ги разбирам особено, се доплаща още, знаете предполагам. Та въпроса ми е има ли някакъв подобен доставчик, който да предлага преносим интернет с неограничено ползване за определена сума пари, дори и да трябва да си купя това устройството... Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете!

• 2 седмици по-късно...

Здравейте. В следващите два/три месеца ще ми се налага да пътувам из България и искам да си взема някакъв преносим интернет, макар и бавен, колкото да мога да влизам по сайтове и да използвам скайп. Мислех си за тези мобилните, които предлагат Мтел, Глобул и Виваком, но всичките са с някакви обвързващу договори от по година и повече, и 35лв. на месец да плащам толкова време, като ще го използвам само два/три месеца... пък и, ако надвиша определеи мегабайти или каквото беше там, не ги разбирам особено, се доплаща още, знаете предполагам. Та въпроса ми е има ли някакъв подобен доставчик, който да предлага преносим интернет с неограничено ползване за определена сума пари, дори и да трябва да си купя това устройството... Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете!

Купи си swith устроиство ползваи картата от телфона ти

Купи си swith устроиство ползваи картата от телфона ти

пишеш глупост, това ще струва една шапка пари

Здравейте. В следващите два/три месеца ще ми се налага да пътувам из България...

Потърси WiMax услуга, те нямат покритието на мобилните мрежи, но имат доста добро и не са толкова скъпи

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.