Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да пусна два,три,пет скайпа на едно PC ? - Туториал за НОВАЦИ !

Featured Replies

Здравейте, нека кажа стоп на сложнотиите, как се пускат два скайпа от едно пс. Всичко се състои в 3 стъпки !!!!

1.Изтеглете 2SkypeLauncher

2.Разархивирайте архива.

3.Стартирайте файла.

-----

Може да стартирате и 100 скайпа ако желаете, съответно със 100 потребителски имена от един компютър !

---

Искрено ВИ моля, не пишете глупави и злобни коментари, СИГУРЕН съм, че програмата ще помогне на много хора.

Поздрави, България !

И за какво е цялата чудесия ... да имаш 150 профила ... ама направо "Детска радост, бенгалски огън" :cool: !

П.П. Задаваш си въпрос с едната регистрация и си отговаряш с другата :computer2:

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Здравейте, нека кажа стоп на сложнотиите, как се пускат два скайпа от едно пс. ...

Абсолютно ненужен коментар! Нямате нужда от горната програма, освен ако не използвате изключително стара версия.

Всички версии по-нови от 3.8.0.180, през 4.1.х, 4.2.х и новата 5.0 бета1 поддържат пускане на колкото искате копия на инсталираната програма с помощта на ключа /secondary. Прочетете „Skype: Параметри за команден ред и как всяка версия на Skype става преносима“. Статията е писана в помощ на незрящите потребители на Skype преди 2 години, но е актуална.

А иначе, ето какво да направите (за да си пуснете 2, 3, 5 или повече копия на Skype):

1. Създайте (или копирате) нов пряк път до skype.exe и го преименувайте, както ви е удобно.

2. От Свойства (с десния бутон на мишката) редактирайте пътя от:

C:\Program Files\Skype\Phone\skype.exe
<= ако при вас пътят е различен, сменете го с вашия на
C:\Program Files\Skype\Phone\skype.exe /secondary

<= добавяте ключа /secondary

3. За удобство именувайте всеки пряк път според Скайп името, за което е предназначен.

4. Сложете всички преки пътища в една папка, а ако искате можете да си напишете и ваш пакетен файл (.bat), с който да ги зареждате.

Повече в посочената статия.

Бих искал да видя автора как подкарва 100 скайпа наведнъж. Ама много ми са ще.

• Автор

Бих искал да видя автора как подкарва 100 скайпа наведнъж. Ама много ми са ще.

Да ти пратя screenshot ??

И аз държа да го видя ... Я го пусни тук майсторе !

Ами айде - чакаме... - ей поне толкова искам да видя ?????????????????????????????????????????????????????

• Автор

Ся се замисли дали не можеш да си пуснеш 100 :) изтегли си програмката и се увери сам..

post-148224-082804000 1277919122_thumb.p

Опаааааааааа - имам 6 диоптъра късогледство ама виждам само...4-5. Чакаме 100 де. Няма какво да му мислим - око да види - скайп да пусне.

Отивам да пия 6-7 бири и може и да ги видя...айде лек чат по скайпа.

Ок без глупави коментари!

Тази програма е от няколко години!

Има хиляди теми в този форум за тази програма!

И ако пуснеш 100 скайпа.... ти да не би да си със овърклокнат на 100% i7? - НЕ!

Нищо не ни помагаш и не сваляй на хората репутацията...

От мен: :) Смешник!

Много ми е интересно защо нападате човека – ако искайте ползвайте програмата, ако не искате – не. Темата е изчерпана още с коментара на zmeYpc.

:) Тоя ме уби. Как 100 скайпа бе .. :lol6: Винаги съм използвал начина на zmeYpc. Къф е смисъла да инсталирам 10000000 програми, за да си дам 100 скайпа .. И второ аз имам приятели, с който си пиша, а не съм като тебе да си пиша сам. Някой ще те вземе за луд ... Ама ти го токаза с израза " 100 скайпа : ... :lol6:

Излишно е да се обсъжда. Освен, ако не става дума за наистина стари версии. Както споменах по-горе възможността да се пускат няколко копия на клиента се поддържа нативно в Skype с ключа /secondary.

Иначе, ако искате специализирано приложение за геймъри (с безплатен клиент и с платен сървър) мисля, че скоро ще мога да ви посоча страница на такъв продукт. Разработва се над една година вече и преди месеци мина към публична бета. В него има невероятно удобни възможности (а и удобен интерфейс) за управление наистина на голям брой копия на Skype. Ще видя разработчика тия дни какво ще ми даде като по-нова информация и ако има нещо, което може да се види и е достъпно, ще ви пиша.

Отклонение за Skype Launcher: тази програмка беше актуална преди години. Доколкото знам от нейния автор, вече не е.

Редактирано от zmeYpc (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.