Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с инсталацията на xp от флашка

Featured Replies

Здравейте може ли да ми помогнете правя всички стъпки една след друга за записванее на Windows Xp Professional MSDN не е изтеглено от замунда а от друг сайт някой може ли да ми помогне а и щях да забравя записвам с помоща на winsetupfrousb намерих указание от предишна тема.

:rolleyes: :rolleyes:

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!

Редактирано от yoan1 (преглед на промените)

А самият преоблем е

А самият преоблем е

Доколокото разбирам от записаното: Записал е всичко на флашката и не е могъл да я буутне ?!

Доколокото разбирам от записаното: Записал е всичко на флашката и не е могъл да я буутне ?!

ЗНАЧИ.

СЕГА си писах с него и то й ми каза че като буутне флашката изписвало disc error

Пиши в темата за WinSetupFromUSB във форума на hardwarebg, където помощ ще може да ти даде самия ilko, който е и създател на програмата. Разбира се гледай да си поне малко по-подробен, защото никой не е длъжен да ти отгатва версията на програмата и куп други подробности, като например този Windows има ли си поне SP2, което ако се беше запознал с хелпа, щеше да знаеш, че е задължително условие!

Значи windowsa e sSP3 имал оргигинален код ама не можел да го прочете бил се изтрил от кутията на лаптопа.

А той иска преинсталация защото всичко му е на искански и аз му дадох идеятаза winsetupfromusb добре всичко добре но после излиза грешката

Значи windowsa e sSP3 имал оргигинален код ама не можел да го прочете бил се изтрил от кутията на лаптопа.

А той иска преинсталация защото всичко му е на искански и аз му дадох идеятаза winsetupfromusb добре всичко добре но после излиза грешката

ОК (секретара :fly1: (съжелявам шега)) а ето му един код за ХР от моя оригинален диск: ...

Незнам да ли ще стане но пробвай ;)

Да съжелявам модератор ми редактира поста зареди серийния номер... За да го намериш се порови в Замунда да видиш на някой друг Уиндоус

Редактирано от Chic0
2.10 (преглед на промените)

ОК (секретара :shake_puter: (съжелявам шега)) а ето му един код за ХР от моя оригинален диск: ...

Незнам да ли ще стане но пробвай ;)

Да съжелявам модератор ми редактира поста зареди серийния номер... За да го намериш се порови в Замунда да видиш на някой друг Уиндоус

Аз съм му дал оригинален код ама той си има обаче не се чвте

молави някои да помогне

За кое да помогнем, защото аз не разбрах... Ако е за работа с WinSetupFromUSB, изчети ЦЯЛАТА тема тук, преди да задаваш въпроси и ако нещо не ти е ясно. Освен това, вече ти казах - за работа с тази програма Windows-а трябва да е със SP2 като минимум! Ако пък е за сериен номер за Windows, разбира се, че такъв не можем да ти дадем. Не го знам какъв е този испански Win, но Pro ли е или някакъв друг...

Редактирано от djagi (преглед на промените)

• Автор

За кое да помогнем, защото аз не разбрах... Ако е за работа с WinSetupFromUSB, изчети ЦЯЛАТА тема тук, преди да задаваш въпроси и ако нещо не ти е ясно. Освен това, вече ти казах - за работа с тази програма Windows-а трябва да е със SP2 като минимум! Ако пък е за сериен номер за Windows, разбира се, че такъв не можем да ти дадем. Не го знам какъв е този испански Win, но Pro ли е или някакъв друг...

чел съм я таа тема проблема е че като ми се рестартира компа и започне да инсталира windows xp pro и ми исписва the disk red error

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.