Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игри за samsung GT-S5230

Featured Replies

Търся игри за телефона но не обикновенни а например с разклащане на телефота зарчетата се движат (незнам как се казва това) Ако може дайте линк.Благодаря предварително

В телефончето ти има акселерометър.

Най-просто казано това е датчика, който "усеща" разклащането и завъртането на телефона. Т.е. когато разклатиш телефона, акселерометъра изпраща сигнал, че това е направено и така зарчетата се "раздвижват". Ако искаш мога да обясня и по-подробно.

Искам да уточня, че твоя самсунг няма опрециона система и ще му вървят само джава игри.

Това което намерих в интернета за твойто телефонче е на тези места:

1. http://www.4shared.com/file/133522531/a61c02cb/S5230_touchscreen_games.html?s=1

2. http://www.4shared.com/file/134230478/f5a5fa51/S5230_Touchscreen_games_2.html?s=1

Препоръчвам да ъпдейтнеш до последния фърм. До колкото разбирам от нета игрите се прехвърлят със самсунг рс студио в режим "оther files"л /тука има един самсунг, но нито съм качвал игри, нито е тъч/

Самсунг РС студио можеш да изтеглиш от ТУК /което си е официалния сайт на самсунг за България/.

Поздрави!

П.С. изтеглих единя архив гледай нещата завършващи на i900 /тва е друг модел на самсунг/ тъйкато двата телефона са с еднаква резолюция на дисплея.

Редактирано от silicon valley (преглед на промените)

• Автор

Знам , че тръгват само java игри ,но съм забравил да уточня исках само линкове като тези където си дал и знам как да ги качвам благодаря ти много и на теб поздрави :rolleyes:

• 9 месеца по-късно...

някой може ли да ми даде линк за fifa manager за Samsung s5230. Благодаря предварително :rolleyes:

Имам един Samsung S5560 Marvel подобен на този тук и много малко игри тръгват на него... При повечето игри като ги инсталирам и пусна ми дава "Java грешка няма памет"...Не мога да разбера от къде е проблема...имам напълно достатъчно свободна памет... :rolleyes:

Имам същия телефон. Просто забрави да игреш игри, който са над 1 мб големи.

Имам един Samsung S5560 Marvel подобен на този тук и много малко игри тръгват на него...

При повечето игри като ги инсталирам и пусна ми дава "Java грешка няма памет"...Не мога да разбера от къде е проблема...имам напълно достатъчно свободна памет... :)

Аз имам същият телефон и си качвам игри даже и от 3 мб. Има една подробност за да тръгнат големите игри. Трябва да имаш JAR и JAD файл . Значи теглиш си играта в JAR и си генерираш JAD файл с ето ТАЗИ програма.Отваряш програмата поставяш долу отметка и я затваряш.След това отиваш на JAR файла даваш десен клик и избираш MAKE JAD.После качваш двата файла в телефона и инсталираш играта с JAD файла.Това е дано съм бил полезен.

А ето и малко игри и програми от където аз тегля ТУК и ТУК.

Редактирано от mitaka24 (преглед на промените)

А ето и една програма за автоматично генериране на JAD файл и редактиране на манифеста

направо в телефона.

Инсталирайте си FullScreener в телефона, намерете желания

JAR и двата пъти щракнете върху OK.

Затворете програмата. В папката където е JAR файла вече имате и JAD файл.

Просто стартирайте JAD файла

и ще получите играта на цял екран без никакви бутони долу.

Аз имам същият телефон и си качвам игри даже и от 3 мб. Има една подробност за да тръгнат големите игри. Трябва да имаш JAR и JAD файл . Значи теглиш си играта в JAR и си генерираш JAD файл с ето ТАЗИ програма.Отваряш програмата поставяш долу отметка и я затваряш.След това отиваш на JAR файла даваш десен клик и избираш MAKE JAD.После качваш двата файла в телефона и инсталираш играта с JAD файла.Това е дано съм бил полезен.

А ето и малко игри и програми от където аз тегля ТУК и ТУК.

Благодаря, утре ще пробвам :)

И аз преди си мислех, че заради размера не тръгват, но вече доста игри много под 1мб не тръгват

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.