Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем С Flash Player

Featured Replies

Появява се забавяне и засичане на компа ми когато играя някоя игра в Facebook или използвам някое приложение прекалено дълго,надявам се някой да може да ми помогне :\

Появява се забавяне и засичане на компа ми когато играя някоя игра в Facebook или използвам някое приложение прекалено дълго,надявам се някой да може да ми помогне :\

Защо реши, че проблема е в плеъра. Какъв браузар ползваш? За всеки случаи си инсталираи последната версия на програмата.

Facebook ли? Не познавам по-бъгав сайт! Не влизам там, но виждам как много хора се мъчат постоянно и реват от него.

• Автор

Защо реши, че проблема е в плеъра. Какъв браузар ползваш? За всеки случаи си инсталираи последната версия на програмата.

С Mozzila Firefox работя предимно и съм инсталирал последната версия,а реших че е от нея защото засичането се появява само когато използвам приложение изискващо Flash Player понякога дори клипчетата във Vbox ми засичат или се превъртат мн бързо.

С Mozzila Firefox работя предимно и съм инсталирал последната версия,а реших че е от нея защото засичането се появява само когато използвам приложение изискващо Flash Player понякога дори клипчетата във Vbox ми засичат или се превъртат мн бързо.

Деинсталирай и инсталирай пакк плеъра да видим какво ще каже. В краен случей, защо не пробваш с друга версия на лисицата, или с друг браузър например (Опера) ?

• Автор

Деинсталирай и инсталирай пакк плеъра да видим какво ще каже. В краен случей, защо не пробваш с друга версия на лисицата, или с друг браузър например (Опера) ?

Операта бави още повече...а пък мозилата на скоро я сменявах и ползата беше никва...докато с плеъра си играя по цял ден да го инсталирам и дринсталирам и ръчкам и кво ли не :)

Операта бави още повече...а пък мозилата на скоро я сменявах и ползата беше никва...докато с плеъра си играя по цял ден да го инсталирам и дринсталирам и ръчкам и кво ли не

Операта не бави повече и е много по сигурна в защитите си и крашовете заразлука от Лисицата :yanim: . Пробвай с някои по различн браузър от тези 2та и виж, дали пак ще стане така. Ако пак е така остава само да е от машината ти.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.