Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесват ли Ви Авто Новините???

Харесват ли Ви Авто Новините??? 15 гласували потребители

1. 1. Харесват ли Ви Авто Новините???

• ДА, супер са
      40%
      6
    • амиии...биват
      40%
      6
    • можеше и по-добре да са
      0%
      0
    • ебаси бозата
      6%
      1
    • все ми е тая
      13%
      2

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ще се радвам,а ко споделите, за да знам какво да предприемам!:help:

Ще изразя мое мнение, надявам се да не бъда... охулен.

Новините принципно са хубави неща- те ни дават възможността да сме "в час".

Но когато те са НЕ- системни (а се изписват на един път по 10-20 за период от ...дни до седмица) човек, дори да ги харесва, ще се насочи най- вече към интересуващите го теми (2-3, примерно). Но от друга страна, като за начало е добре. Защото ако имаш хубавото намерение и за напред да го правиш, по този начин ще се ориентираш какво се чете, и е интересно на аудиторията, и кое не.

Аз лично се чувствам напред с "материала" (едва ли е интересно защо), въпреки че рядко го "ъпдеитвам" :help: . А трябва.

• Автор

Човече никой няма да те охули:help: А за редовността на новините....ами бате при положение, че бачкам по 17-18 понякога и повече часа, как мислиш ми остава време да се наспя, да си свърша другата работа и да поствам новини?? Не се оправдавам, а споделям. Ще се старя занапред да пиша доста новини....поне през ден, най-много два но ще видим какво ще се получи:)

... при положение, че бачкам по 17-18 понякога и повече часа...

Оплачи се на синдикатите :help:

Както често казвам (на хората около мен): Работата е ... кофти "работа" laugh.gif

(И точно за това, че е кофти работа Аз от около 10 години не съм почивал!)

Но важно е ... пачка да има! :)

Пич новинитв са супер :clap , особенно тези които са свързани с Porsche cool.gif про твоето положение за бачкането, не знам как се справяш :help: . Мога само да ти кажа все така и занапред, няма значение през колко дни са все ще ги чета.

Питон, братле, знаеш че мога да помагам...имаш подкрепа от моя страна!

Дай да обменим информация на лична :help:

• Автор

Бреййййй....оказа се че на някои хора им харесват:help: Радвам се че ви харесват! Днеска останах без съединител(все пак е на 247000 и мисля че направо си му дойде времето, като се има в предвит колкото пъти на ден се натиска), и ще пусна още малко новини.

Имаше молба, от един човек който бил чел всички новини, и ме попита дали знам за новите модификаций на ДИЗЕЛОВ ДВИГАТЕЛ! Такаче Дизел бате това ти е от категорията, и ако намериш нещо ще ти бъда благодарен:)

Честно казано гласувах с 2, ама като премислих си направо за 1-ца. Който не ги е зачитал е пропуснал, много. Давай все така ама си гледай и жената :P и колата :P и прочие laugh.gif . Пък ние тука ще си четем и ще се радваме на тези чудесии, кото са измислили хората по света :)

Абе давай в същия дух :P;)

• Автор

Pit(съкратено от pitona а?? biggrin.gifbiggrin.gif ), благодаря за подкрепата! Ще се старя хем да си гледам, жената, колата и другите ангажименти, хем да се развивам в новините. А както се изрази ДИЗЕЛ, той винаги може да помогне:P

Ще се радвам, ако нящо което не Ви е харесало, да кажете-както и да кажете защо не ви е харесало з ада знам;) Въобще всички предпочитания и мнения може да споделите.......

Жоре, бате, направо ме смачкваш с тези статии. Кога успяваш бе човек? Пък и предполагам, че превеждаш. Баси пича си! ;):):P

Не случайно когато не знам нещо за колите (а то е доста, което не знам) се обръщам към вас двамата с Дизел :P

Имам едно предложение - ако можете наблегнете на статиите, които не са само за автомобили, а имат по-практично приложение (например за подготовката на автомобила, ГПС системата, Комън рейл), защото си мисля, че те предизвикват по-голям интерес.

Иначе това, което правите е велико. Шапка ви свалям и ви предлагам помощта си по какъвто и да е начин.

П.П. Не ви хваля пресилено, а на база на това, което мисля и виждам.

• Автор

Tragedy бате много балагодаря(лично аз) за думите и мнението ти!! ;) Старя се да давам пълна информация, и да засегна интерестни теми;) Правя всичко по-въпроса за по-обширна информация свързана с много неща, но повярвай ми че ми отнема време всичко това. Ще се постаря обещавам:)

-=питона=-

• 2 месеца по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.