Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с CPU Usage.

Featured Replies

Здравейте! Мисля,че имам проблем . Преди няколко дена си преинсталирах компютара с windows xp sp2 преди това пак бях с xp но със sp3 всичко е наред нямам никакви проблеми с компа но като отворя Task Manager и погледна CPU Usage без да барам нищо по компа седи на 50 процента и нито процент по малко , а преди да преинсталирам компа когато бях със sp3 процентите падаха до нула. Моля кажете вашите мнения по въпроса нормално ли е това аз не разбирам много от компютри .

Благодаря предварително. :P

Не е нормално. Какво смяташ да направиш по въпроса ?

• Автор

Не е нормално. Какво смяташ да направиш по въпроса ?

Ами незнам нямам си идея .

Направи снимка на end-task manager-a и я покажи тук, да видим кой процес товари процесора.

А всъщност по-добре си свали тази програма, която замества task manager-a, с нея по добре се виждат процесите http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=41798

Ако незнаеш как да направиш снимка, първо отвори task-manager-a, след това намери бутона на клавиатурата ти PrtSc натискаш го 1 път, след това пускаш Paint и пействаш там и сейваш като jpg или png.

Редактирано от Freeloader (преглед на промените)

Пусни си ЕВЕРЕСТ да ти покаже колко % използва процесора.

Това ХР не го ли спряха вече заради хилядите бъгове и милионите вируси правени за него за 10-те си години съществуване?

• Автор

Направи снимка на end-task manager-a и я покажи тук, да видим кой процес товари процесора.

А всъщност по-добре си свали тази програма, която замества task manager-a, с нея по добре се виждат процесите http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=41798

Ако незнаеш как да направиш снимка, първо отвори task-manager-a, след това намери бутона на клавиатурата ти PrtSc натискаш го 1 път, след това пускаш Paint и пействаш там и сейваш като jpg или png.

Сега ще снимам и останалата част.

post-276215-099520300 1280097517_thumb.p

• Автор

Сега ще снимам и останалата част.

Снимах с тази програма която ми препоръча.

Виж тук hpqste08.exe - Is hpqste08.exe spyware, adware, or a virus?

Оказва се, че някаква простотия на HP. Може просто да премахнеш digital image

C:\Program Files\HP\Digital Imaging\bin\hpqSTE08.exe is where this file is located.

Сканирах с тази програма но не откри нищо .

post-276215-047485400 1280097935_thumb.p

post-276215-029239400 1280098021_thumb.p

• Автор

Сканирах с тази програма но не откри нищо .

Изтрих всички драивъри на HP но пак е същото.

imjpmig.exe belongs to the Microsoft Input Method Editor. It is used to

simplify the input of Asian characters in the Microsoft Office suite.

Този процес не ти трябва според мен, той ти товари процесора..

imjpmig.exe можеш да го Kill-неш (Както си отворил Process Explorer, намираш процеса imjpmig.exe десен бутон върху него и избираш Kill process), и освен това трябва да го махнеш този процес да не boot-ва със стартирането на уиндоус-а.

Това става по този начин, от Старт менюто избираш Run... ,в малкото прозорче пишеш msconfig и даваш OK. Ще се отвори System Configuration Utility, там отиваш на таб Startup, и ще видиш няколко процеса всеки с отметка в ляво, намираш този процес imjpmig.exe и махаш отметката до него, след това ок и рестарт на компа. Като ти зареди на ново ще ти излезе едно съобщение, сложи му отметка първо и дай ОК, това е.

Ако има нещо неясно утре ще проверя темата..

Редактирано от Freeloader (преглед на промените)

• Автор

imjpmig.exe belongs to the Microsoft Input Method Editor. It is used to

simplify the input of Asian characters in the Microsoft Office suite.

Този процес не ти трябва според мен, той ти товари процесора..

imjpmig.exe можеш да го Kill-неш (Както си отворил Process Explorer, намираш процеса imjpmig.exe десен бутон върху него и избираш Kill process), и освен това трябва да го махнеш този процес да не boot-ва със стартирането на уиндоус-а.

Това става по този начин, от Старт менюто избираш Run... ,в малкото прозорче пишеш msconfig и даваш OK. Ще се отвори System Configuration Utility, там отиваш на таб Startup, и ще видиш няколко процеса всеки с отметка в ляво, намираш този процес imjpmig.exe и махаш отметката до него, след това ок и рестарт на компа. Като ти зареди на ново ще ти излезе едно съобщение, сложи му отметка първо и дай ОК, това е.

Ако има нещо неясно утре ще проверя темата..

Благодаря ти много направих това което ми каза и сега всичко е точно няма никакъв проблем благодаря много и на другите за помоща. :angry:

Благодаря ти много направих това което ми каза и сега всичко е точно няма никакъв проблем

А след рестарт как е ?

• Автор

А след рестарт как е ?

Идеално е няма никакви проблеми .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.