Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем след преинсталиране на уиндоус екс пи сп3

Featured Replies

Здравейте преди време си преинсталирах уиндоуса (1 година) после отново не ме питаите причини не помня.И двата пъти след преинсталирането имах проблеми с настроиката на лана въвеждах ип адрес и сичко останало но се налгаше да жикам техника на интернет доставчика който разбира се оправи всичко но аз не бях там а друг човек който не запомни нищо!! Сега отново искам да преинстална обаче ми е неудобно пак да викам техника за това искам да ми кажете как да настроя. :P:);):wors:

П.П Благодарности предварително

Няма к'во да ти е неудобно. Тоя съпорт за т'ва стои там. Вероятно си с PPPoE протокол и трябва да ти се направят настройките. Елементарно и е могат да ти го продиктуват по телефона.

Здравейте преди време си преинсталирах уиндоуса (1 година) после отново не ме питаите причини не помня.И двата пъти след преинсталирането имах проблеми с настроиката на лана въвеждах ип адрес и сичко останало но се налгаше да жикам техника на интернет доставчика който разбира се оправи всичко но аз не бях там а друг човек който не запомни нищо!! Сега отново искам да преинстална обаче ми е неудобно пак да викам техника за това искам да ми кажете как да настроя. :speak::cool: :cool: :clap:

П.П Благодарности предварително

http://www.evo.bg/help/vpn/vpn-windows_XP-2000.htm

Има един лесен начин: Копираш папката C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Network\Connections\Pbk на другия дял на харда,или на флака, и след преинсталиране върни(замени) пак същата папка.

Аз бих направил един скрийн шут на мрежовите настройки, мързи ме да пиша а и не помня повече от 30 секунди... На сайта на доставчика няма ли ги описани тия неща ?

• Автор

Благодаря на всички ще пробвам дано стане и доставчикът ми няма сайт и няма как да пише а достъпа до нета ми е лан :):speak: мисля че това във ево няма да помогне благодаря все пак :) давайте и още идеи лол :) :)

Има един лесен начин: Копираш папката C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Network\Connections\Pbk на другия дял на харда,или на флака, и след преинсталиране върни(замени) пак същата папка.

В all users нямам такава папка ;):tease2:

Редактирано от kokoseto (преглед на промените)

От опций на папка разреши да ти се виждат скрити файлове и папки.

• Автор

Благодаря на всички ще пробвам дано стане и доставчикът ми няма сайт и няма как да пише а достъпа до нета ми е лан :):speak: мисля че това във ево няма да помогне благодаря все пак :) давайте и още идеи лол :) :)

В all users нямам такава папка ;):tease2:

Намерих я но дали ще стане ти пробвал ли си крали или някой пробвал ли е

Намерих я но дали ще стане ти пробвал ли си крали или някой пробвал ли е

Зашо ли си мисля че това в evo е точният начин а си направиш връзка? Хмм... копирай си папката

• Автор

Зашо ли си мисля че това в evo е точният начин а си направиш връзка? Хмм... копирай си папката

Ами аз не искам да си направя връзка ами след като преинстална уиндоуса да си оправя настойките на лана защото очевидно не е нужно само въвеждане на ип адрес и днс сървър :ph34r::blink: пък и нямам юсър и парола

Намерих я, но дали ще стане? Ти пробвал ли си крали, или някой пробвал ли е?

Ами моята връзка е РРРоЕ, и този номер става.Нищо не губиш ако пробваш с копиране, (а после и с замяна) на тази папка.

• Автор

Ами моята връзка е РРРоЕ, и този номер става.Нищо не губиш ако пробваш с копиране, (а после и с замяна) на тази папка.

Но ако не стане пак трябва да викам техника :whist::blink:

Но ако не стане пак трябва да викам техника :whist::blink:

Ами нали трябва да се пробва, ако не стане тогава викаш техника(нали това му е работата).

Преди време, когато и аз не знаех как да си конфигурирам мрежата, направих следния номер:

Като дойде техника да прави мрежата, аз предварително пусках една програма за заснемане на това какво се случва на екрана (програмата мисля, че се казваше "Analyzer recording ").Та тази програма прави клипче докато техника прави настройките. След това запазвах клипчето на другия дял на харда, и като се наложи го преглеждах.

Редактирано от krali (преглед на промените)

• Автор

Ами нали трябва да се пробва, ако не стане тогава викаш техника(нали това му е работата).

Преди време, когато и аз не знаех как да си конфигурирам мрежата, направих следния номер:

Като дойде техника да прави мрежата, аз предварително пусках една програма за заснемане на това какво се случва на екрана (програмата мисля, че се казваше "Analyzer recording ").Та тази програма прави клипче докато техника прави настройките. След това запазвах клипчето на другия дял на харда, и като се наложи го преглеждах.

Якоооо :cool: :cool: :clap: :clap:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.