Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със скайп !

Featured Replies

Здравейте!Имам следния проблем влязох в скайп със една друга регистрация,и после като реших да си вляза с моята не става.Изписва ми грешно потребителско име или парола.Това не е така защото аз си ги знам мн добре освен това си ги имам записани на лист.Видях и всичко е точно.ЗАЩО не става да се влезе ?.Изтеглих си друг скайп пак не става ;) Моля ви добри хора помагайте имам мн абонати над 500 !Благодаря предварително на този който помогне. :cool: :cool: :wors: :wors: :)

Здравейте!Имам следния проблем влязох в скайп със една друга регистрация,и после като реших да си вляза с моята не става.Изписва ми грешно потребителско име или парола.Това не е така защото аз си ги знам мн добре освен това си ги имам записани на лист.Видях и всичко е точно.ЗАЩО не става да се влезе ?.Изтеглих си друг скайп пак не става ;) Моля ви добри хора помагайте имам мн абонати над 500 !Благодаря предварително на този който помогне. :cool: :cool: :wors: :wors: :)

Щом ти пише грешно потребителско име или парола не ми се вярва да греши. Кога за последно си си записал паролата на това листче, а може и да си я променял. Колко от тея 500 абонати познаваш лично :D

Нищо не пречи да натиснеш на "забравена парола".

• Автор

Нищо не съм променял пък и откакто се помяна пред компютъра само един скайп съм имал.Паролата я знам на изуст освен че я имам записана.Що се отнася до това за забравена парола ми дава грешка и ми исписва (Sorry but that email address is not in our records, please try again.)Проблема явно не е в мен :speak:;)

Здравейте!Имам следния проблем влязох в скайп със една друга регистрация,и после като реших да си вляза с моята не става.Изписва ми грешно потребителско име или парола.Това не е така защото аз си ги знам мн добре освен това си ги имам записани на лист.Видях и всичко е точно.ЗАЩО не става да се влезе ?.Изтеглих си друг скайп пак не става ;) Моля ви добри хора помагайте имам мн абонати над 500 !Благодаря предварително на този който помогне. :baby::wors: :wors: :wors::speak:

Използвай формата за забравена парола, провери дали не пишеш на друг език.

Списъкът с абонатите ти е локално записан, така че няма как да ги загубиш :)

Можеш да ги намериш в C:\Documents and Settings\името на акаунта ти\Application Data\Skype\името на акаунта ти в Skype\config.xml

Tам се записват Skype потребителските имена на всички твои абонати.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Списъкът с абонатите ти е локално записан, така че няма как да ги загубиш :speak:

Можеш да ги намериш в C:\Documents and Settings\името на акаунта ти\Application Data\Skype\името на акаунта ти в Skype\config.xml

И да допълня колегата.В тази директория също можеш да откриеш хронологията си,но е доста обемна и като файлове и като размер.

• Автор

Списъкът с абонатите ти е локално записан, така че няма как да ги загубиш :)

Абе нещо ги няма при мене тея абонати дето казваш да в C-то.Пък и да ги намеря колко време трябва да си играя да ги добавям.Няма ли друг начин да се реши проблема :):help: :help:

Абе нещо ги няма при мене тея абонати дето казваш да в C-то.Пък и да ги намеря колко време трябва да си играя да ги добавям.Няма ли друг начин да се реши проблема :):help: :help:

Опитай няколко пъти. Ще зареди, просто самия скайп се бъгва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.