Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia N97 - проблем

Featured Replies

Здравейте, искам да попитам как мога да направя така, че като си пратя нещо с bluetooth да не отива в :C, а да отива в :E обща памет. Това направо ме изнервя, толкова ли да тъпи финландците? Мерси предварително и моля, ако темата не е където трябва да не я триете, първо да прочета някакъв отговор и тогава :) .

Здравейте, искам да попитам как мога да направя така, че като си пратя нещо с bluetooth да не отива в :C, а да отива в :E обща памет. Това направо ме изнервя, толкова ли да тъпи финландците? Мерси предварително и моля, ако темата не е където трябва да не я триете, първо да прочета някакъв отговор и тогава :) .

няма начин
  • Автор

Е значи е направено да не мога с bluetooth да си пратя нещо по-голямо от 20-30 mb (не знам колко точно има :C) ?? Тогава за какво са ми сложили 32 GB вградена памет?

Отиди в Messaging -> Options -> Settings -> Other -> Memory in use и избери другата памет. Поне на N95 е така, не са толкова различни операционните системи.

• Автор

Отиди в Messaging -> Options -> Settings -> Other -> Memory in use и избери другата памет.

Поне на N95 е така, не са толкова различни операционните системи.

Мерси много, получи се :ph34r: .

Мерси много, получи се :P .

Но имай в предвид, че и получените СМС-и вече също ще се запаметяват на :Е\, а не както стандартно на :C\.

• Автор

Но имай в предвид, че и получените СМС-и вече също ще се запаметяват на :Е\, а не както стандартно на :C\.

Още по-добре! Това :C въобще за какво са го измислили...

• 2 седмици по-късно...

Отиди в Messaging -> Options -> Settings -> Other -> Memory in use и избери другата памет.

Поне на N95 е така, не са толкова различни операционните системи.

Здравей.И аз искам да направя така,че нещата които свалям да се запаметяват в С.Имам този телефон от два дни и още ве мога да се оправя с него.Търсих къде ли не,но не намирам Messaging,за да направя настройките.Може ли малко по-подробно.Моля!

Здравей.И аз искам да направя така,че нещата които свалям да се запаметяват в С.Имам този телефон от два дни и още ве мога да се оправя с него.Търсих къде ли не,но не намирам Messaging,за да направя настройките.Може ли малко по-подробно.Моля!

Опитай да го намериш в главното меню.

Няма го в главното меню.Търсих в целият телефон и няма такова нещо.Има messages,в главното меню,но там няма такива опции.В Settings има само настройки на съобщенията,нама Other.

Редактирано от sibil (преглед на промените)

Ами... потърси го, нямам идея къде се намира на N97. Явно го има щом човека се е оправил.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте.. от няколко дни забелязвам че батерията ми повече от един ден не издаржа а преди държеше по 3-4 дни. Какъв е проблема??

Здравейте.. от няколко дни забелязвам че батерията ми повече от един ден не издаржа а преди държеше по 3-4 дни. Какъв е проблема??

-Привет.Относно времетраенето на батерията ти,могат да бъдат отчетени няколко фактора:1.Количеството и часовете на разговори.2.Срока на експлатация на батерията-рано или късно всичко се изчерпва 3.Големите горещини също могат да повлияаят върху времетраенето и при разговор и в стендбай-като за начало можеш да пробваш с друга батерия-само така можеш да разбереш дали е от нея-в много малка степен може да бъде повлияна и от SW-нещо което можеш да провериш с един resset или update-мисля че все елементарни неща,с които можеш да се справиш и сама като за начало-все пак за толкова инфо,относно GSM-а ти не мога да изпророкувам повече.... :crying10:
  • 3 години по-късно...

здравейте, имам въпрос относно скайпа, имах го на телефона си от OVI го бях инсталирал и работеше но на телефона му се счупи копчето за заключване отключване и чаках да ми доставят копчето 2 месеца, та оправих телефона и реших да включа скайпа но не щеше да се свърже с wi-fi а само с оператора което точи пари и го изтрих за да го инсталирам на ново но го няма вече в OVI и го теглих от замундата инсталирах го но не ще да ме впише, стой сси на процес вписване до половината и това е.  прочетах в нета че скайп са спрели за симбиан прграмката и сега ще има ли скайп? 

здравейте, имам въпрос относно скайпа, имах го на телефона си от OVI го бях инсталирал и работеше но на телефона му се счупи копчето за заключване отключване и чаках да ми доставят копчето 2 месеца, та оправих телефона и реших да включа скайпа но не щеше да се свърже с wi-fi а само с оператора което точи пари и го изтрих за да го инсталирам на ново но го няма вече в OVI и го теглих от замундата инсталирах го но не ще да ме впише, стой сси на процес вписване до половината и това е.  прочетах в нета че скайп са спрели за симбиан прграмката и сега ще има ли скайп? 

Майкрософт започнаха по малко да изключват поддръжка на стари версии. Вероятно това е причината. А си мисля че вече Симбиан не се поддържа

Майкрософт започнаха по малко да изключват поддръжка на стари версии. Вероятно това е причината. А си мисля че вече Симбиан не се поддържа

ясно значи симбиана вече е на доизживяване

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.