Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

lg optimus gt 540

Featured Replies

Здравейте , знае ли някой откъде мога да си поръчам розов панел за този модел .Благодаря предварително!!!

• 5 месеца по-късно...

Еми като си взимах моя (аз си взех черен) си спомням , че видях с розов цвят погледни в сайта amazon.com ако можеш по някакъф начин да си го поръчаш или по роднини да ти го изпратят а и ще ти излезе по ефтино :)

• 6 месеца по-късно...

Да не отварям нова тема, пък и на тази заглавието повече от подходящо... Харесал съм си модела. Ползващите! Споделете впечатления!!! Имах възможност да почовъркам един нов за около 2 часа, време недостатъчно да задълбая, а и беше първото Android устройство, попадало в ръцете ми. Поразчетох се за модела, все повече се накланя везната да олекна с някой лев :)

Редактирано от binio (преглед на промените)

Хайде де, никой ли не ползва телефончето? ;)

Имам един познат с такъв телефон. Колкото пъти го потърся все му е паднала батерията. Снимките не стават, но пък това е телефон все пак. Дизайнът му също не ми допада.

Това с батерията обща болка на модела, до колкото успях да прочета. Но май не само негова от андроидите на LG. Малка игра със стартираните процеси значително подобрявала времето на разреждане на батерията. Добре, един минус до тук за телефончето. А камерата е последното дето гледам в един телефон. Дизайн... хм, не се бях замислил, значи не ми пречи. Мерси, колега! Други с отзиви?

Няма мултитъч екран.За някои игри просто не върви така.Или пък искаш в браузъра да отвориш падащо меню,ама не става да скролнеш до долу,защото няма мултитъч.

Звукът от говорителчето не е много силен.Не очаквай да е музикален телефон.Само ако ползваш слушалките,тогава е що годе добре.

Имай в предвид че на него можеш да качиш Андроид 2.3. Официалната версия е 2.1. По-нагоре е правено все от ентусиасти.И не всичко работи както трябва.Аз съм с 2.2 .Ама радиото не действа и това е.Оплакват се някои колеги че ту едно,ту друго не било както трябва.

Нямаш флашплейър.Просто не поддържа.И сигурно няма и да се оправи.Тоест,освен в youtube други клипчета от други сайтове не можеш да гледаш.Или пък в някои браузъри разни банери и други подобни.Забрави за тях.

За плюсовете.Наистина в ръката ще държиш Андроид базиран телефон.Който ти дава и почти всичко,което можеш да желаеш.Работа с приложения,приложения за скениране на текстове и други,игри и то не малко.Имаш възможност да овърклокнеш малко процесорчето.Но внимавай в топлото време с това.Иначе скайп,фейсбук и други чатове си работят безотказно.Ако не го ръчкаш постоянно,батерията си държи сравнително добре.И в крайна сметка един телефон се ползва за едното ало-ало.И ще ти върши много добра работа.За допълнителна информация,поразгледай http://www.androidbg.com/forum/

Точно там гледах. В общи линии мението ти покрива представата, която добих за телефона, от прочетено по ревюта и форуми. Нов, за парите си, мисля,че си струва! Благодаря, колега! Не отказвам още мнения!

Текущият сдава багажа (SE W200i). Като се сетя какви пари ми струваше... Тъй де, за еквивалетната сума нарочих LG-то. Пък и възможността да си го персонализирам с удобни за мен приложения, поради наличието на ОС. Що не!? Да, мога да си купя и "ало-ало" за 40 лева, да речем, ама телефон купувам на горе-долу 5 години, мисля мога да си позволя едно смартфонче с Андроид, та да се запозная вече с "новото" :-). Харесах и Р-500 Optimus One, 'ма ми идва като неразумно много пари за почти същата функционалност. Те така, в общи линии :-P

Добре,хубаво си решил.Наистина ще имаш един смартфон,който ще върши много работа за теб.Но и не съвсем,защото както вече разбра има и много недостатъци.Резистивният дисплей също е малко тегав понякога.За това и имах в предвид,като казвах "не съвсем". Просто остава едно чувство,че е малко демоде вече машинката.Но и ще върши работа.

И аз сега разглеждам разните евтинийки на пазара и този модел ми се стори наистина лееееко поостарял вече. А за тия пари сега се намира Galaxy Gio, или Optimus P350.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.