Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От къде да си купя обувки за спорт?

Featured Replies

Трябва ми нещо подходящо за бягане и каране на колело, да не са много скъпи, но и да не са евтинджос който да ми подпали краката Публикувано изображение

в ЦУМ има магазин на Найк , на Пиротска има няколко магазина за маратонки - Найк и Рийбок :cool: Има и скъпи и евтини - въпрос на избор , но качествени !

Ако не те мързи,а спорта ти е присъщ,разходи се до тук. Всеки път,когато ходя там за еспадрили,пръскам сума пари и за други щуротии...:cool:Много готини играчки си имат там...:)

• Автор

Ако не те мързи,а спорта ти е присъщ,разходи се до тук. Всеки път,когато ходя там за еспадрили,пръскам сума пари и за други щуротии...:cool:Много готини играчки си имат там...:)

утре ще се разходя до там, това веднага ми хвана окото http://www.stenata.com/obuvki/produkti/hustler

За бягане мисля, че ще ти е по-удобно да ползваш нещо с по-ниска подметка,което да не ти тежи..хубаво е и да е гъвкава..примерно моите обувки за спорт са тези

Публикувано изображение

..найковете са за бягане..леки, гъвкави и безотказни,а с другите карам колело...ползвам ги вече 3-та година, вече са се изтъркали и пообелили, обаче си заслужават всяка една стотинка..

• Автор

Благодаря Madonna, наистина за бягане подходящо ще е нещо по леко. Утре ще обиколя и ще се споделя резултата Публикувано изображение

Редактирано от megatone (преглед на промените)

За бягане, тичане, тенис и за баскетбол, старите модели на Nike от серията Andre Aggasi са ненадминати откъм удобство и лекота, поне според мен. А колкото до закупуването им - има все още не малко интернет магазини, където могат да бъдат намерени и закупени.

Nike ги пускат на пазара през 1994 година под наименованието "cross over shoes" - изключително комфортни и леки.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

утре ще се разходя до там, това веднага ми хвана окото http://www.stenata.com/obuvki/produkti/hustler

Точно такива си взех миналата седмица. Доста са удобни дори и за дълги трекинги, въпреки че не ги дават за това. Но за бягане едва ли ще са особено подходящи, защото не са особено леки. Отгоре на всичкото подметката им е силно залепяща към повърхности. По-добре се насочи към Адидас. Единият ми колега рекламира нек'ъв магазин в Младост, който работел на препоръчителни цени, т.е. значително по-ниски от нормалните по магазините. В него има и найк, естествено, но от досегашния ми опит с тях не съм останал очарован откъм издръжливост.
  • 1 година по-късно...
В outlet-а в Младост 4 има евтини найкове, аз от там си ги купувам маратонките и стават и за бягане и за каране на колело...и т.н., лично аз съм много доволна. Високо качество на ниски цени

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.