Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за нетбук ViewSonic VNB106

Featured Replies

Мисля да си купя лаптопа от мтел заедно с интернет,но не знам дали е хубава тази марка и дали ще издържи sad.gif

Редактирано от graf_drakula (преглед на промените)

Това е нетбук, а не лаптоп. Надявам се, че си забелязал това. Иначе цената от 349лв. не е лоша, даже изгодна, но интернета предлаган от Мтел нямам идея как е.

• Автор

Обърках се, знам че е нетбук.Единственото, което ме интересува е дали марката е издържлива.Не искам да го взема и после да ходя по сервизи.Пък за интернета знам каква е далаверата, не е много добра, ама аз искам само нетбука.Интернета няма да го ползвам. ;)

Ми Viewsonic по принцип са известни със хубавите си монитори, но лаптопи правят сравнително от скоро(вероятно са OEM на друга фирма с логото на Viewsonic) и още няма много отзиви за тях. Но пък цената наистина е добра. ;)

И аз си харесах един нетбук ама с нета на м-тела дет нестава се отказах.Ако има някакъв начин да го земеш без нета давай!

Ами дали нетбука M-tel Light Book ще е по-читав от Viewsonic :yanim:

Няма начин.

• Автор

В 2 магазина на м-тел ходих и в двата нямаха в наличност Viewsonic-a sad.gif и сега ще чакам да ми се обадят дали може да се достави от някъде.

Колега и аз съм пред същата дилема: Mtel Light Book или Viewsonic.Питах по форумите за Мтел-ския и никой нищо не каза.Днес ходих до офис на Мтел и изненада.Имаха бял и черен Мтел Лайтбук.Помолих да ми извадят белия за да го огледам.Отвън си е ок, нормален нетбук.Отдолу е малко посен има само една лепенка Made in China.Има капаче с големината на HDD явно за upgrade, обаче в/у едно от двете винчета има лепенка с надпис "Warranty void".Такаче ъпгрейд няма да е възможен без отпадане на гаранцията.Другото разочароващо е батерията.2-у клетъчна 2200mAh.Лаптопчето отворено е ок.Нормален дисплей(10 инча) със силна подсветка(дали е ЛЕД не се знае).Windows 7 Starter - много орязан.В менюто при спецификаците на системата, на Manufacturer пише Digimax - MTel???

Процесора в тази бройка беше Atom N270 1.6GHz.Видеото GMA 950.HDD - Hitachi 160GB.

Клавиатурата беше мъничка, не поддаваше много под натиск.Мястото за F12 не е стигнало и са го сложили върху F11 като Fn+F11.Харесами, че Ctrl си беше най-вляво и отдясно на него Fn.Стрелкита са хубави с нормална големина.Така и неразбрах как да пусна WiFi-то.Нямаше го на бързна команда с Fn, невидях и механичен плъзгач.

Тъчпада е ок, НО копчетата ляво дясно са тесни и кликат трудно.

Като цяло нетбукчето става, но за начинаещи.Само за сравнение- имал съм Acer Aspire ONE ZG5 8,9"(мисля първият нетбук на Ейсър) и той беше в пъти по-качествен и по-изпипан.

Помолих девойката в офиса на Мтел да ми се оабди като имат Viewsonic-a за да отида и да го разгледам, но смятам, че ще взема него най-вече заради 4 клетъчната батерия и ЛЕД подсветката на дисплея(все пак viewsonic правят чудесни LCD-та), а и съм сигурен, че няма как изработката му да е по-лоша от на Лайтбук-а.

Ако някой друг знае нещо за Viewsonic нека сподели.

Поздрави :wors:

• Автор

И аз така казах на девойчото от Мтел-а да види дали го има в другите магазини из страната Viewsonic-a и вече минаха 2-3 седмици :eek:, така че може и да не го видиш :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.