Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

търся специална хартия за приниране

Featured Replies

Това което ми трябва най- вероятно не се произвежда масово и трябва да го поръчам специално, но не знам къде. Нуждая се е хартия на ролка(подобно на тези за касови апарати) с ширина 25мм и на всеки 15мм дължина(това е приблизителна стойност като намеря къде да поръчам ще изчисля точната) да е с някакво приспособление за лесно прегъване

Ако някой има идея къде могат да ми направят нещо подобно нека сподели

Благодаря предварително!

точно такъв размер няма ... сигурен съм че говориш за Принтерна хартия безконечна 240/11/1

ето ти какво представлява

796-1915-thickbox.jpg

има ги във всеки магазин ... пробвай в Офис 1 ... примерно !

Успехи !

точно такъв размер няма ... сигурен съм че говориш за Принтерна хартия безконечна 240/11/1

ето ти какво представлява

796-1915-thickbox.jpg

има ги във всеки магазин ... пробвай в Офис 1 ... примерно !

Успехи !

Не е това. Виж какво е написано: ..."ширина 25мм и на всеки 15мм дължина"

Не е това. Виж какво е написано: ..."ширина 25мм и на всеки 15мм дължина"

то хубаво бат Стефчо ... ама няма такава хартия / с тези размери / :wub: !

• Автор

затова питах къде да поръчам. Аз съм от Варна и тук намерих "ЗАВОД ЗА ХАРТИЯ БЕЛОВО-КЛОН ВАРНА " но като се обадих там ми казаха,че не произвеждат това което търся. Ако имате иде за завод/фабрика или нещо подобно, даже и да не е в Бългаия, съм отворен за предложения

затова питах къде да поръчам. Аз съм от Варна и тук намерих "ЗАВОД ЗА ХАРТИЯ БЕЛОВО-КЛОН ВАРНА " но като се обадих там ми казаха,че не произвеждат това което търся. Ако имате иде за завод/фабрика или нещо подобно, даже и да не е в Бългаия, съм отворен за предложения

Погледнете си отново размерите. Да не би случайно да бъркате ?Питам съвсем сериозно. Аз такъв размер не съм срещал досега. За какво устройство е този модел хартия? И заглавието на темата , моля!!!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Погледнете си отново размерите. Да не би случайно да бъркате ?Питам съвсем сериозно. Аз такъв размер не съм срещал досега. За какво устройство е този модел хартия?

Има такива ленти, но с етикети, ползват ги в суперите да лепят цените, но не съм сигурен за прегъването

• Автор

Аз възнамервам да използвам тази хартия на стандартен принтер. Всъщност няма нужда да е на ролка - парчета от по един метър също ме устройват, но ми се струва по вероятно да намеря подобна ролка. А предназначението е малко странно - знаете какво е да си студент и да ти се налага да попрепишеш тук там ..... по принцип този род "помощни материали" се правят по друг начин свързан с набиране в таблици, разпечатване, намаение на 50%, рязане, прегъване,ножчета, стъкла, лепило и тнт ... Ако намерея място където да поръчм такава лента това би опростило процесът значително - набираш в колона без да се притесяваш дали текстът няма да попадне под долната граница на кутииката и принтираш. Освен това се предполага, че нагъването ще бъде по прецизно=> използването ще бъде по лесно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.