Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

питане за лаптоп

Featured Replies

здравеите спрял сам се на този лаптоп искам да попитам дали си саслужава да го взимам http://pcstore.bg/laptopi/DELL-2/DELL-Inspiron-1546-Black-331

Колега прочети това първо

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=45422

Много хора пуска теми с молба за помощ, но не дават никаква информация за компютъра си и тук трябва да започне едно разпитване на дълго и на широко за целият хардуер, инсталиран софтур и т.н. докато се достигне същината на проблема. Пример за лоша тема:

Заглавие: Проблем с компютъра.

Пост:

Цитат

Компа ми започна да се даржи странно и не работи добре. Моля кажете какво му има и може ли да се оправи?!?!!?

или

Цитат

пи4ове, от фчера нешто ми забива кочината и немога да играя ЛОЛ(Ларкравт). айде помагайте штото требва да стана 52 левел и немоа с таа барака

По този начин никой не може да помогне на питащият, освен ако случайно не е наследник на Нострадамус или Ванга. За това имам следната молба към всички които пускат теми за проблеми с компютъра или искат да им се направи конфигурация да дават възможно най-много информация за машините си ако искат помощ. Пример:

Тема:проблем с компютъра:

Пост:

Цитат

От вчера имам следният проблем с машината. При пускане на игра, след известно време компютърат ми се рестартира сам и после си зарежда Windows нормално. Имам следната конфигурация:

Дъно: едикаквоси (например Epox 8NPA7i)

Процесор: едикакъвси (напр. Sempron 3000+)

Памет едиколкоси и едикаква си марка (напр. 512МB DDR400 A-DATA)

Видеокарта: едикакваси с едикойси драйвер (напр. Galaxy 7300GT 128MB DDR3 с драйвер 91.47)

Харддиск: нек'ъфси(напр. 160GB Seagate 7200.9 SATA II)

Оптично у-ство: едикаквоси(напр. DVDRW NEC 3540A)

Захранване: едикаквоси, едиколкоси вата (напр. Codegen 350W)

Операционна система: едикакваси (напр. Windows 2000 SP4)

Проблемите започнаха онзи ден съсвсм внезапно докато играех и от тогава е все така(или пък: и преди ми е правело този проблем, но доста рядко а от вчера е постоянно) С други програми нямам проблем(или имам едикви си проблеми)

Ако не сте наясно с хардуера в компютъра може да използвате програмки от рода на Everest, която ще ви даде подробна информация за компютъра и дори може да генерира бърз списък на целият ви наличен хардуер и софтуер откъдето можете да извадите необходимите данни.

Момчето пита за лаптопа дали е добър а ти го пращаш в темата как да задаваме въпроси?Поредният ти неадекватен отговор.

Спри се бе човек, прочети малко, помисли и тогава пиши. :wub:

Него приемаи като заяждане а помисли дали съм прав и се оправи.

'Хоръ тоз комп як ли е ЦЪК' Под какво има предвид як как да му кажа дали е як. Все едно да ми даде Мацбоокпро и да му кажа че не е як трябва да има някви критерий .... Вярно че в скайп съм се кръстил неадекватен ама това няма нищо общо с това което се опитваш да ми обясниш

Модела избран от теб не е лош но вече не е в наличнос а пък и за тези пари 1200лв има и по добри предложения. За какво ще се ползва лаптопчето и какви са изискванията ти към него?

Редактирано от ПетьоСтоянов (преглед на промените)

здравеите спрял сам се на този лаптоп искам да попитам дали си саслужава да го взимам http://pcstore.bg/laptopi/DELL-2/DELL-Inspiron-1546-Black-331

Здравей, според мен единственото което става от модела посочен от теб е марката:

- Процесор на АМД - не особено удачно (според мен)

- външна карта, сравнително съвременна - но от нисък клас, без подръжка DX11

- липса на N стандарт за Wi - Fi

Дори си мисля че лаптопите на Дел са обикновено по друг начин балансирани. В този ценови клас са с по- добър процесор и някаква подобна, че и дори вградена карта. Мисля че ако се огледаш из нета ще откриеш на същата цена конфигурация от същата марка, но с по-добър интелски процесор и идентична видео карта. Всичко това с уговорката че не си споменал за какво ще го ползваш .. . .

П.П. Очаквам повече коментари от г-н George Christopher. Той е един истински веселяк. . . . .!

Редактирано от adasha (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.