Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новата учебна година

Featured Replies

15-ти Септември наближава! Какви са ви очакванията за новата учебна година? Кой клас/курс ще сте? Мислите ли да се стегнете(или обратното) през тази учебна година или ще продължите както до сега? Настройхте ли се за даскало вече или още сте на лятна вълна? Прочетохте ли книгите,които ви дадоха?

Споделете!

Аз мисля тази учебна година да се стягам да уча вече, щото ще съм 11-ти клас и искам да постигна по-добър успех от миналата година и да си завърша средното с хубава оценка! Също така много искам да си усвоя професията за която уча, щото днес е много разпространена и има реализация. Още не съм се настройл за даскало и не съм прочел нито една книга! Знам, че това е - ,но не ми се чете, почнах да чета Подигото и ми е толкова скучна, че спрях на 15-тата страница-няма смисъл

ами то голям смисъл да четеш романа няма - и без тва в училище ще те питат кво е искал да каже автора с даден цитат пък: 1 разни "учени" хора вече са го написали в някой анализ 2 (което въобще не е важно :biggrin: ) автора к'вото е искал да каже, вече го е казал (т.е. написал) та дано тва те осветли какво да и какво не трябва да четеш аз ще съм 2-ри курс и хич не ми е до започване - най-вече заради статистиката: учил съм я един път и не ми хареса, дано тоя път ме убедят че има смисъл най-лесните неща да се смятат по най-трудния възможен начин пък и то накъде да се стягам - колкото и да се стягам за пореден път се убедих че професора по 1 от дисциплините (изключая че наистиа си разбира от работата и материала) не чете работата ти на изпита, така че аз ще си чета, пък те каквто решат да пишат а не разбрахме каква е твоята специалност?

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Кво да кажа.Очаквам я с нетърпение.момичета,гафове с учители и други простотий...Абе имам големи очаквания за годината :(:clap:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.