Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Принтера ми върти номера.

Featured Replies

Черно-белите снимки ми излизат зелени,сини...Случвало ли му се е на някой и каква може да бъде причината? ПП Принтирах и няколко цветни картинки и те излезнаха сини.

Редактирано от vanor (преглед на промените)

Да бяхте написали модела на принтера. Имате смесване на цветовете - предполагам ползвате мастилоструен принтер. Трябва да се почисти печатащата глава и да се види от къде смесва. Дайте модел машина и ще се опитам да ви помогна повече.

• Автор

Принтера е Canon pixma ip1900.От едно друго място ми казаха ,че му е свършило мастилото обаче май не е.Цветната кутийка е горе-доло празна,но черната е почти пълна.

Както каза колегата, може да е от печатащата глава, може един от трите цвята в цветната глава да е свършил, смени консумативите като за начало и ако проблема го има отново, може да се помъчиш сам да изчистиш главата но е рисковано да не я повредиш

• Автор

Напълниха ми цветната касета (май така се казваше)Пак не е добре.Доло е оригиналната снимка горе е копието.

Публикувано изображение

Как да почистя главата.Ако трябва ще направя снимки.

Cyan и Yellow имаш в изобилие, но Magenta и черно куцат. CL 41 ли ти е цветната? Май не е заредена добре или е дефектирала, трябва да се погледне. "Как да почистя главата" - трудна работа, трябва да се отвори главата, да се изчисти основно, може с топла вода под налягане. Ще загубиш мастилата - ще трябва да се зарежда наново. Моя съвет е ако не си го правил не го прави - дай я някъде професионално да ти я направят. По принцип би трябвало ако е качествена услугата, зареждането да ти включва разпушване, или най малкото да ти кажат дали наистина е дефектна главата. По принцип тези глави са доста капризни. Най-вероятно където са ти я зареждали не са я промили, а директно са боцкали отгоре...

Редактирано от Sofronii (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Cyan и Yellow имаш в изобилие, но Magenta и черно куцат.

CL 41 ли ти е цветната?

Май не е заредена добре или е дефектирала, трябва да се погледне.

"Как да почистя главата" - трудна работа, трябва да се отвори главата, да се изчисти основно, може с топла вода под налягане. Ще загубиш мастилата - ще трябва да се зарежда наново. Моя съвет е ако не си го правил не го прави - дай я някъде професионално да ти я направят. По принцип би трябвало ако е качествена услугата, зареждането да ти включва разпушване, или най малкото да ти кажат дали наистина е дефектна главата. По принцип тези глави са доста капризни.

Най-вероятно където са ти я зареждали не са я промили, а директно са боцкали отгоре...

аз имам canon pixma mp210 при него като свършва един от цветовете така се получава,излизат снимките или с зелено или с синьо.ако питаш мен пусни още няколко бройки но н аобикновен ахартия ане на фото.и виж в настройките на какво ти е настроен принтера-настрой според хартията-това също е от значение.най добре излизат поне на моя е такa,a и както казват колегите може да не са заредени и както трябва.аз мойте си ги зареждам сам за 22 лева съм си взел цветните и черното мастило.и си ги зареждам,важното е да н еги препълниш и да не вкарваш прекалено много иглата за да н епрецакаш някоя дюза.а и много е важно след пълнене да се изкара възуха с една спринцофка-това също може да е причината да н епечата както трябва-опитай не губиш нищо. :beer::) :)
  • 1 месец по-късно...

аз имам canon pixma mp210 при него като свършва един от цветовете така се получава,излизат снимките или с зелено или с синьо.ако питаш мен пусни още няколко бройки но н аобикновен ахартия ане на фото.и виж в настройките на какво ти е настроен принтера-настрой според хартията-това също е от значение.най добре излизат поне на моя е такa,a и както казват колегите може да не са заредени и както трябва.аз мойте си ги зареждам сам за 22 лева съм си взел цветните и черното мастило.и си ги зареждам,важното е да н еги препълниш и да не вкарваш прекалено много иглата за да н епрецакаш някоя дюза.а и много е важно след пълнене да се изкара възуха с една спринцофка-това също може да е причината да н епечата както трябва-опитай не губиш нищо. :lol6: :lol6: :)

И моя принтер е МР210 купих наливно мастило заредих касетите поработи няколко дни да е направил 20 -30 копия и изведнъж почна да дава грешка Е 5 не разпознава касетите а те са заредени с мастило . В момента е не исползваем има ли начин да се ресетне принтера за да мога да го ползвам че не ми се дават 80 лева за нови касети .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.