Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с момиче

Featured Replies

Здравейте проблема е следния значи запознах се с едно момиче и леко по леко почнахме да си говорим говорехме си 1 година по телефона виждахме се но не като гаджета но по телефона сме си казвали какви ли не неща тя знаеше всичко за мен и аз за нея през това време тя ходеше с един и го заряза тръгнахме и ходихме месец и тя ме заряза и отново тръгна с него а докато ходехме станаха много неща и сега отново иска да се съберем момчето не е от населеното място от кадето е тя и си идва само лятото според вас защо иска да се съберем защото има нещо към мен или защото момчето си е отишло и докато отново ходеше с него пак си говорехме .. но от тогава всичко е различно моля за малко помощ знам че съм объркал раздела сажелявам :ph34r: моля да бъда извинен и ако може без излишни мнения защото рано или късно на всеки се случва да напише някоя друга тема и си представете на вас да ви пишат излишни мнения ако нямах нужда от помощ нямаше да пиша ПОЗДРАВИ :ph34r:

Редактирано от capnemo
заглавието (преглед на промените)

От това което разбрах(трудно), че момичето наистина има чувства към теб.Но това лутане между "два бряга" в разстояние на един месец.... Би трябвало да си изкарал някакви изводи за чувствата й във времето когато " докато ходехме станаха много неща" и " .. но от тогава всичко е различно". Нещо промяна в поведението или...? Да не те отчайвам, но има вероятност да иска да тръгне с теб, само за да накара другия да ревнува.Същото важи и обратно. Тръгва с другия , за да може да засили твоите чувства към нея. П.П На колко години е момичето?

Редактирано от krali (преглед на промените)

• Автор

Дай ми скайпа ти на лично и ще ти обясня всичко по-подробно (bow)

Това момиче може би си играе с теб, ако бях на твое място нямаше да й обърна внимание..

Това момиче може би си играе с теб, ако бях на твое място нямаше да й обърна внимание..

Защо така го отказваш човека, може пък да си струва. Аз познавам жени заради които мога да вляза гол в банята.

не мисля , че ще намериш решение на проблема точно тук или в който и да е форум.

• Автор

Благодаря ви за мненията реших че повече няма да имам нищо с нея казах и го колкото и тъжно да бъде така ще бъде по-добре Благодаря ви отново ;)

Благодаря ви за мненията реших че повече няма да имам нищо с нея казах и го колкото и тъжно да бъде така ще бъде по-добре Благодаря ви отново :D

Правилноо,сега ако не ги сменяш кога ще можеш друг път!!

Сега му е времето :D

• 6 месеца по-късно...

ако питаш мене тегли и едни маини и изобщо не се занимаваи с нея :rolleyes: моми4ета много :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.